Een dag voor kerst

geplaatst in: verhalen | 2

We hebben afgesproken met Dennis en Tineke en marco zijn zoon en vriendin om gezellig bij ons te gourmetten en daarom hebben we dat nieuwe gourmetstel en twee klapstoelen besteld.

En we hebben toch ineens wat cadeaus onder de kerstboom is de kerstman langs geweest heel nieuwsgierig wat er in zit wordt mijn geduld op de proef gesteld🤣🤣.

Ik moet nog even boodschappen halen voor de twee kerstdagen is niet heel veel maar ik wil vroeg de deur uit anders is het veel te druk Marco ligt nog op één oor eerst kijken of de kerstboom nog genoeg water heeft en de cv even aan om het in huis behagelijk te maken en dan weg wezen,misschien nog mijn auto bijladen want de rest van de dagen zijn meerdere mensen vrij natuurlijk maar kijk wel of er plek is.

Kregen we een belletje dat marco zijn zoon ziek is geworden toen hadden we dus de klapstoelen niet nodig gehad,we vonden het voor hem en z’n vriendin heel vervelend vooral met deze feestdagen maar we hebben afgesproken we doen het een andere keertje over,ziek maar goed uit en hopelijk knap hij snel op.

Tineke heeft weer vreselijk goed haar best gedaan lekkere kruidenboter,sauzen en het vlees lekker op de juiste dikte gesneden gourmetstel aan en beginnen maar ons bordje was aardig snel leeg Tineke en ik leken wel uitgehongerd zeg.

We hebben in twee etappes gegeten lekker op de bank een peukje gerookt lijkt wel of we uiteten waren,waar je buiten een sigaretje rookt maar we hadden nog ons toetje.

Het is altijd gezellig met Dennis en Tineke hebben altijd zoveel schik en ik heb een nieuw kacheltje gekregen van mijn schat. Super handig die je vult met olie en hij moet wel in het stopcontact maar het huis is wel heel snel verwarmd en je hoeft hem niet zo hoog te stoken.

Vandaag uitgeprobeerd echt heerlijk warm we hadden de cv wat lager gezet en toch was het in huis 18 graden zou wel schelen misschien als ik hem s’morgens even aanzet en het huis heerlijk opgewarmd is.

Rond tien uur gingen Dennis en Tineke huiswaarts en wij hebben nog na gekletst het is nu wel tijd om ons bed op te zoeken morgen is het Eerste kerstdag,

Liefst Esther 😘 en ook namens manlief😘

Share this content:

2 reacties

  1. Aaltje

    Hoi, ook mooie kerstdagen gewenst. Ik vind het leuk dat je elke dag schrijft over van alles. Groetjes Aaltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *