Eerste Kerstdag 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ben alweer vroeg wakker en maak wat mini croissants warm lekker samen ontbijten heb er echt zin in om de eerste kerstdag samen met manlief te vieren. Ben nog zo vol van gisteren heb echt zoveel gegeten maar het was ook wel heel lekker hoor.

Wat staat er op de planning net als alle andere jaren over de gehele dag lekker gourmetten alleen doen we dat vandaag op de salontafel en heerlijk liggend op de bank. Het is 6:45 op mijn mobiel ik lijk wel gek dat ik al wakker ben.Moet ik niet nog wat uitslapen mijn gedachte aan die mini croissantjes kan ik niet schrappen dus ik ga toch voor die croissants en een warm kopje thee.

Het is zo makkelijk een airfryer gooi ze daar even in en ik weet ook wat erop komt dat staat al een tijd in mijn voorraadkast en vandaag op eerste kerst open ik het.

Marco wilt nog even blijven liggen en ik kijk een kerst film op net5 het heet :My one Christmas Wish. Een eenzame studente wil tijdens de feestdagen niet alleen zijn.Ze besluit een advertentie te plaatsen om een familie te vinden om kerst mee te vieren. Wie speelt erin:Amber Riley,Matteüs Fedor en Priscilla Faia en wie het geregisseerd James Head.

Nu lekker onder uit gewikkeld in mijn dekbed en een kop warme chocolademelk want dat hoort bij de kerstdagen…..wat een onroerende film zeg moest wel een paar slikken maar nu samen een andere kerstfilm kijken en dan samen gourmetten heb er echt zin in lekker als van ouds samen

Na het gourmetten twee kerstfilms gekeken en nu ons toetje hadden we gisteren ook alleen mijn stuk vergeten op foto te zetten. Dit keer niet🤣🤣🤣.

Heerlijk een kerstfilm:Get Santa gekeken we wilde eigenlijk rond half negen naar bed maar het was nog zo spannend wens iedereen een goede nacht,wij gaan naar ons bedje toe,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *