Eindelijk….

geplaatst in: verhalen | 0

Marco heeft al jaren een elektrisch hek en naar mate de jaren ging het toch wat mankementen geven,soms ging het half open dan moesten we het van de beugel afhalen anders konden we er niet in met de auto. Toen heeft een kennis van ons in de kast speciale stekkers er ingezet zodat we het handmatig konden open.ik als monteur alles weer herstellen maar op een gegeven moment had een motor het begeven en konden we het hek niet meer goed afsluiten.

Dus toen hebben we de linkerkant steeds als eerste dicht gezet en de rechterkant er tegen zodat het dicht kon.Misschien zie het niet goed maar de linker moet als laatste afsluiten op de rechter kant dan is het goed dicht,en als je het hek opent met de klikker dan gaat hij zo openDus een kant en vanaf morgen hoef ik niet meer uit de auto om het hek te openen dan kan ik op mijn luie donder blijven zitten en dan van de oprit af en dan sluiten zittend ook op mijn luie donder en weg rijden superblij ermee.

In de zomer is het niet zo erg maar in de winter was het echt vervelend zat je net in de auto moet je weer de kou in om het linkergedeelte vasthouden.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *