Elfde Vakantiedag (Vrijdag)

geplaatst in: verhalen | 0

Lekker wat langer geslapen en dan zie je dat je blog in strijd is met de richtlijnen van Facebook en daarom wordt hij niet geplaatst (De blog van 22 juli) en dat terwijl ik wel veel eerder zulke blog heb geschreven misschien kan ik hier een link er nog naar toe verplaatsen. Hier op klikken πŸ‘ˆπŸ‘ˆ

Nu nog kijken of het weer een dag wordt die we op de Vlietland doorbrengen zie uit het badkamer raam niet echt een zonnetje of misschien zit hij achter de wolken en komt hij er later aan. Voor nu even kijken wat ik als ontbijt neem. Eerst maar douchen en aankleden moet nog broodjes inslaan en Maja heeft voor ons van die cappuccino decafe gehaald voor bij de Vlietland om na het eten een bakkie te doen.

Als we aankomen is het zo rustig op de parkeerplaats en op het veld trouwens ook een paar mensen allen nog aangekleed we nemen een saucijzenbroodje beide en wachten op Maja die kwam iets later dan wij we hebben heerlijk gelegen hier en daar wat zon maar merendeels bewolkt maar de temperatuur was best goed.

Op de parkeerplaats kwamen we nog konijnen tegen of zijn het hazen dit jaar best wel veel ook op het veld scharrelen ze wat rond,moet het wel rustig zijn.

We hadden ons broodje en lagen lekker te lezen en we vielen alle drie even in slaap ook wel heerlijk hoor mijn tijdschriften wil Marco steeds al weggooien maar er zitten nog wat puzzels om te doen en ik vind het wel heerlijk.Als ik elke blad heb gelezen en een aantal puzzels heb gemaakt kunnen ze weg het is heerlijk tijdverdrijf.

We hadden speklapjes mee en krieltjes en aioli met de meegenomen broodjes heerlijk dippen.

En toen kroop er iets over onze handdoeken het zal toch geen processie rups zijn snel zitten opzoeken nee dat was het niet,maar de eikenbomen op het veld zijn ook niet gemarkeerd zijn ze er dan wel.

Marco toch voor de zekerheid van ons kleed afgehaald met een gebruikte lepel en ergens in het gras gegooid nu konden we verder eten,morgen wordt het weer een warme dag dus alvast afgesproken wat we meenemen althans hoeveel lekkerbekken wilt Maja.

Daarna mocht Sjaak los omdat er niemand was en meneer vind het leuk om van een plastic fles de dop eraf te knagen en dan moet hij niks meer ervan weten.

Het vandaag geen latertje om acht uur zaten we al in de auto en onderweg kregen we een klein buitje Maja toch gelijk dat we beter konden gaan,want het gaat regenen dus om negen zaten we lekker tv te kijken First Blood van Sylvester Stallone het is en blijft een mooie film om te zien en daarna gaan we slapen hoor,Marco spuit even de muggenspray in de kamer met gesloten deur en raam en na een kwartier kunnen we muggen vrij slapen hoop ik.

Ben al een aantal keer gestoken dus had bij de Aldi drie bussen gehaald waren min of meer in de aanbieding.

Morgen gaan mijn laatste dagen in en dan weer hard aan de bak,dan wel in een ander filiaal waar ik nu de manager gesproken en goede afspraken meegemaakt heb. Maar nu nog eerst genieten zo ik zeggen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *