Eten in Voorschoten

geplaatst in: verhalen | 2

Vorige week vroegen Daan en Menno of ik zin had om bij hun eten en toen dacht waarom zou ik dat niet gaan doen even de deur uit maar ik moest wel eerst langs de notaris voor het testament voor gelezen te krijgen en daar moest mijn broer en schoonzus er ook bij zijn.

Ik dacht naar Voorschoten rij ik zo maar toen de afslag Leiden wilde nemen was de weg afgesloten en moest langs Zoeterwoude rijden en was rond zes uur aangekomen Daan stond al op de galerij te wachten en met de lift naar de vierde verdieping en door de opstopping moest ik eerst naar de toilet.

Menno was aan het koken (niet van woede hoor).Werd nog gebeld door mijn leidinggevende en stond op balkon te bellen en te roken en na denk ik een half kwam ik weer binnen het rook al zo lekker we konden meteen aan tafel.

Daan appte mij lust je Surinaamse bami met roerbakgroenten van andijvie en kopstukjes nou lust alles of ik proef altijd alles dus kom maar op met het eten.

Dit was Daan’s recept maar Menno je heb het heerlijk klaar gemaakt ik heb ervan genoten en dank jullie wel voor de gezellige avond 💋💋💋vond het ook leuk om met je dochter kennis te maken.

Vond het ook zo leuk om herinneringen op te halen ondanks jullie Marco en mij zo kort kennen maar zoals jullie weten zitten jullie in onze harten en zoals ik vaak ook zeg of de woorden wat Marco als laatste zei;”spreek je met Esther,dan spreek je ook met mij,als je Esther bezoekt,dan bezoek je ook mij….want ik ben niet meer met Esther,maar ik zit nu in Esther”.En als ik daar aan denk dan klopt het helemaal Marco en ik waren een eenheid.

We spreken elkaar weer heel snel lieverds…. Ga snel mijn bedje in Welterusten,

Liefst Esther 😘

2 reacties

  1. Danielle

    We vonden het super gezellig dat je er was Es. Inderdaad herinneringen opgehaald en lekker een hapje gegeten.
    Tot snel! Dikke kus ;o)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *