Even naar de kliniek

geplaatst in: verhalen | 0

Marco had zo’n last van zijn ingegroeide wrat waarbij zijn teen op gezet was,en Ben een andere gast die al jaren hier komt bracht ons met zijn taxichauffeur naar de dokter.

Maar op zaterdag moet je hopen dat ze aanwezig zijn en dat was niet het geval

Toen we alles gekocht hadden zijn we nog even naar een Barber shop geweest en heeft Marco en Ben zich laten scheren.iets gaan drinken met Ben bij Salomo’s en het was best een apart drankje boabab.Op de achtergrond zie je Ben zitten hij is super aardig en we hebben aardig wat afgelachen met hem. Daarna zijn naar de kamer gegaan heb de plek op Marco zijn voet schoongemaakt en daarna de zalf er op gedaan en toen naar het strand,waren wel aan de late kant maar toch nog genoten.

Terug in de kamer gedoucht en toen de strip op bij chosaan werkt een jongen bij de sercurity die ons steeds vraag om daar te eten toch gedaan.Ik wilde pizza en Marco moest nog kijken.Zag er beide heel lekker uit,Marco die riep de ober erbij en vroeg hem als je penne met mais en tonijn besteld dan moet je toch ook tonijn zien en proeven,deze ober wist niet wat hij moest zeggen dus er werd een ander erbij gehaald ook doe kon geen antwoord geven toch even bij de kok informeren en ja,hoor tonijn is heel fijn dat je het niet kan zien,waarop Marco zei:”oké dan zie je de tonijn niet,maar dan moet je tonijn wel proeven toch”.ze konden geen antwoord geven.

Marco vroeg mij:”en hoe is jou pizza”,waarop ik antwoordde:”valt wel mee,het is niet echt lekker”.

Marco keek naar mijn pizza en zag dat de bodem nog zo wit was en zei tegen de ober:”ziet deze pizza die is nog niet goed gebakken”,hij keek er naar en zei:”wilt u wat anders hebben”,nee zei ik want had de helft al gegeten.

De jongen van sercurity wilde nog met mij op de foto,nou hier is hij dan David.

Een half jaar geleden waren ook in de zaak gaan eten en toen was alles perfect maar denk dat er een andere eigenaar in zit,toen maar bij Jasmine een bananen split genomen.deze was echt lekker daar heb ik van gesmuld.

Welterusten💤💤