Even van het zonnetje genieten

geplaatst in: verhalen | 4

Ik parkeerde mijn auto en zag twee konijnen spelen op het gras veld ik dacht wat leuk zo vroeg in de ochtend die twee te zien,ik had ze al in het vizier van mijn mobiel,je moet wel heel snel zijn zeg.

Het weer zag er wel heel bewolkt uit dus ik dacht Marco wil naar de VL toe maar dat moeten we maar afwachten of het kan.
Dus eerst maar gaan werken en dan denk ik daar later over na het was best een druk dagje gelukkig kon ik wat vroeger weg omdat we met teveel personeel stonden en was ik al tegen enen thuis Marco was even de deur uit en toen hij thuis kwam zijn we toch maar de tas ingaan pakken want op buienrader gaven ze aan dat het in de middag zonnig werd.
Op de VL aangekomen hadden we nog zoiets van als het weer toch omgaat slaan dan is alles zo weer ingepakt en zijn we zo weer thuis.
Normaal ben ik niet zo traag om mij uit te kleden maar mensen om ons heen zeiden wat gaat het weer doen komt de zon nog door of gaat het toch regenen.
Wij geven ons niet zo snel gewonnen ook als het een beetje gaat druppelen dus ik zat met mijn kleren nog aan op het kleed en toen kwamen er een paar druppels snel mijn paraplu open gedaan.
e7e8a274-66fa-45f8-a016-ecf66c759031
Hier zit ik dan te wachten tot het ophield met druppelen en dat was zo snel voorbij en toen trok de hemel weer open en kwam de zon in alle blijheid weer te voorschijn nou we hebben nog heerlijk gezwommen en kon ik mijn zwemvliesjes voor mijn handen uit proberen.
img_2422
Van Dennis heb ik deze gekregen en ik heb het een paar keer geprobeerd mee te gaan zwemmen alleen moet ik mijn slagen rustig te doen dus ik ben in het ondiepe gaan zitten en mijn slagen aan het oefenen,mensen die mij zo zagen vroegen zich af wat ik aan mijn vingers had.
Ze zijn voor mijn kleine kleutervingers een beetje te groot maar het was wel grappig hoe ik aan het zwemmen was ben net een eend…..
We hadden toch lekker een uurtje of vijf kunnen genieten van het weer en lekker ontspannen zijn we reden we naar huis gelukkig waren met een auto en kon ik deze twee mooie foto’s maken.

Nog lekker genieten van een film samen en dan naar mijn bedje toe gegaan…….
Liefste Esther

4 reacties

  1. Trudy

    Wat een heerlijke dag. Soms ben ik op het strand en dan is er bijna niemand, dan denkt men dat het rotweer is, maar als je even wacht, net als jij, dan is het genieten. Fijne dag! Leuke foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *