Even wat verkoeling

geplaatst in: verhalen | 0

Het begon vanmorgen(Woensdag 17 aug) met alleen bliksem en elke keer dat ik een bliksem zag verwachtte ik een donderklap maar dat kwam er niet. Nog nooit zo moois gezien de hemel werd helemaal verlicht kon ik jammer genoeg geen foto’s van maken anders was ik dik te laat geweest.

In Amsterdam zag ik dat het in de nacht aardig geregend had over grote plassen en dan komt er in het kleuterhoofdje liep er maar iemand langs dan krijgt hij/zij een hele plas over zich/haar heen wat ben ik toch een door en door slechte vrouw.

Om zeven uur kwamen de verzopen klanten binnen wie gaat er al zo vroeg boodschappen doen ze lijken wel gek had lekker gewacht tot het opgehouden was maar tja,misschien is de winkel helemaal leeg verkocht dan ben je als verzopen klant er toch bijtijds bij.

Ook zo blij dat er weer wat vaste collega’s terug zijn wordt het toch gezelliger en komt dat door en door slecht vrouwtje naar boven maar met je vaste collega’s voelt het meer vertrouwd nu is het steeds zo onwennig want wat weten de jonge parttime collega’s wel en wat niet of althans wat doen ze wel of niet vaak lijkt het net een speeltuin en moet je ze net als een schooljuf vertellen dat ze hun werk moeten doen misschien moet ik juf Ank van de luizenmoeder inhuren. Vooral met haar uitspraken en hoe ze de moeders de klas uitstuurt zodat ze aan haar les kan beginnen.

Maar vandaag gezellig met mijn collega Ingrid gewerkt zij dan wel op de markthallen maar weer vanouds een bakkie koffie en een peukje bij de achterdeur en toen zagen we hoe hard het had geregend.

Nog even een stukje gefilmd hopelijk kunnen jullie hem wel bekijken,

https://www.instagram.com/reel/ChXXeRPj9Bz/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *