Extra vitamines gekregen

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen dinsdag hebben we visite gekregen van Agnes en Dante en die hadden twee flessen lekker fruitsap erin.

Agnes kennen we ook al een tijdje en vorig jaar volgens mij had zij Dante ontmoet en die twee zijn echt bikkels hoor op ons Vlietland groepsapp kwamen er foto’s voorbij dat zij in oktober nog gewoon zwommen in het ijskoude water ik dacht liever hun dan ik maar in het begin van dit seizoen waren zij ook de eerste die zwommen terwijl wij ijspegels aan onze tenen hadden hangen(grapje),maar het water was nog echt koud.

Ik zeg het je dat doe ik hun echt niet na maar we hadden wat gekletst en gelachen en natuurlijk komen er oude anekdotes voorbij hoe hebben we elkaar voor het eerst ontmoet en hoe gezellig de etentjes waren. Agnes herkende Marco alleen door haar grote hoed die zij vaak op de Vlietland droeg want bij Marco is veraf moeilijk personen te onderscheiden,vaak zag hij iemand zwaaien en weet niet eens wie het is,dan zei ik vaak:”weet je wel naar wie je zwaait en dan lachte hij”.

Maar rond een uurtje of zes gingen zij huiswaarts en toen hebben we nog een film gekeken maar we waren best moe een drukke kerst gehad en dan breek het je wel op lekker om half tien lagen we in bed morgen weer fris en fruitig op. Maar het gebeurd zo vaak dat Marco zegt;”nog een sigaretje dan gaan we naar boven”,onderhand rookt hij er dan drie voor we gaan maar vandaag niet half tien was echt half tien,welterusten allemaal,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *