Fit training 16 maart

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb weer mijn training gepland om 08:00 dan is het lekker rustig ben dan alleen met de begeleider dan is het chill hoor maar met andere vind ik het ook gezellig dan zie je wie er allemaal komen.

Was er al vroeg maar Reinier kwam rustig aan lopen en nee hij was niet laat maar ik was met nog een sporter twintig minuten te vroeg en gelukkig kon gelijk mee lopen met de twee mannen en kon mij snel om kleden en voor ik begon met sporten heb ik eerst even de twee zalen gefilmd in de ene zaal waar ik eigenlijk nog nooit heb getraind is meer voor groepstraining niet dat je met veel er bent maar echt met een maatje van jou en dat kan je ook begeleid doen.

Maar de zaal waar ik in train heb ik ook gefilmd en dat filmpje staat op mijn TikTok ga hier wel even een link plaatsen zodat je het kan bekijken.Klik op de link hieronder👇👇👇.

https://vm.tiktok.com/ZIJnxGXpn/

Maar wat heb ik gedaan drie minuten gefietst echt lekker voel je je hartslag versnellen en toen deed ik de eerste oefening een flinke stap dat betekend je benen ver uit elkaar maar niet zij links maar recht vooruit.Dan neem je de kabels naar je schouders en dan maak je een Squat beweging op en neer en terwijl je dat doet gaat de linker of rechter been die naar achter gespreid is een kniebuiging en die doe je afwisselend van been in vier minuten.

Klik op deze foto☝️voor meer

De tweede oefening bestaat uit twee onderdelen het eerste is met twee kabels in handen en een verre stap naar voren strek je kabels zonder je elleboog omhoog te bewegen en het tweede onderdeel is dat je naast het apparaat plaats neem en dan strek je de kabel overzij naar de linkerkant en dat wissel je af met rechts.Ik heb mijn gewicht op 1 kilo gedaan dat was zwaar genoeg voor mij.

De derde oefening was met Aqua bag die je op je schouder zet en dan ga squat mee doen en dat is ongeveer de size L en die is gevuld met water en elke beweging die je maakt dan klots het water heen en weer en dat zou niet alleen van been maar ook van schouder gewisseld moeten worden maar dit was echt de zwartste oefening die ik heb gedaan de andere vallen wel mee tenminste voor een sporter die het doet één keer in de week en maar 1.55 lang is de andere die daar sporten zijn minstens een kop groter dan ik Marco zou gezegd hebben kleuter met zoveel reuzen.

Oefening vier je neemt een halter in je hand en jou rechter been is gebogen op een bank de linker heb je naast de bank staan en 43 sec lift je die halter omhoog en dan wissel je van been op de bank maar ook van halter naar de rechter hand en dat vier sessies lang op links had ik meer moeite rechts kon ik goed hanteren.

Oefening vijf was echt leuk met de terra core die ligt onderste boven dan kan je je aan twee handvaten vasthouden en dan ga in plank houding en je lichaam beweegt niet maar je armen die laten die terra core schommelen de eerste keer kreeg last van mijn rug maar deze oefening bestaat ook uit twee onderdelen en dat was buikspieren je ligt op de grond en je benen strek je en buig je zonder de vloer te raken maar bij de tweede keer had Reinier mij gezegd iets dicht bij de terra core en toen ging ik 43 sec als een speer dat ging heel goed.

Oefening nummer zes:

Dat is mijn favoriete oefening want dat Usher hard roeien en dat is echt super had op de teller iets van 567 staan weet niet wat dat betekent want je begint bij nul maar het was weer een heerlijke training geweest nu naar huis toe ga heerlijk relaxen ben echt kapot van de afgelopen week.

Geniet van jullie weekend en ik ga heerlijk relaxen vandaag,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *