Fit training 23 februari

geplaatst in: verhalen | 0

Ben twee weken niet gaan trainen de eerste week kwam omdat ik een MRI scan moest laten maken op 10 februari waarvan ik pas op 26 februari door een verkeerde communicatie.En de tweede zaterdag had ik afgemeld was zo kapot van de eerste week weer aan het werk te zijn na drie weken vakantie gehad te hebben maar morgen heb er nu al zin in……..ja ik lijk wel gek denk dat gerust over mij.

Kom ik er aan is Jesse nog beneden bezig en zegt:”ben nog niet boven geweest dus het licht is nog niet aan”…….waarop ik hem antwoord:gelukkig ben ik niet bang in het donker”……ik kleed mij om althans doe mijn joggingbroek uit en mijn binnen gympen aan en wacht tot hij boven komt. Zegt Jesse:als je gefilmd wilt worden kan dat we zijn twintig minuten alleen”……ik twijfel maar eigenlijk wil ik het wel maar wie weet ben ik volgende week ook met hem alleen dan zou ik het wel doen denk ik.

Eerst gefietst zes minuten op mijn hartslag te verhogen en het voelt echt geweldig zeg weer even in de sportschool te zijn en daarna het eerst onderdeel is een keuze tussen twee hamers ja je hoort het goed hamers de ene weegt 10 kilo en de andere 6 kilo deze krachtpatser kiest natuurlijk de 6 kilo een sessie van vier keer eerst links de hamer bovenin vast houden en dan afgewisseld met de rechterhand bovenin vasthouden ja het is zwaar maar het geeft mij nu al een voldoening.

Onderdeel twee is met een gewicht in de hand ik nam de roze kleur dat is het lichts en dan met een opstap een been op de bank en de andere been op de opstap dan omhoog stappen alleen je moet het vanuit het ben doen die op de bank gebogen is best zwaar maar het lukte mij aardig zes sessie maar wel korte secondes en toen voelde ik al wat zweet op mijn voorhoofd komen en mijn hartslag ging nog meer omhoog.

Onderdeel drie dan sta je met één voet op terre core en de andere been til je op gebogen en dan strek je de been dat om hoog boog en dat vier sessie met een korte rustpauze tussen de sessies door maar het was best moeilijk om mijn evenwicht te houden later zag ik een andere sporter dat die zich vast hield aan een muurtje had ik dit maar geweten.

Onderdeel vier is met twee gewichten liggend om hoog drukken vanuit een gebogen stand en de twee oefening is staand de gewichten omhoog drukken ook uit gebogen stand en dat vier sessie dat was niet heel zwaar maar nu over naar onderdeel vijf.

Hier ga je op handen en knieën houding op een mat en dan strek je je rechterhand en tegelijkertijd strek je je linkerbeen en dat afgewisseld dit doe je twee sessies en dan heb je een andere oefening op de mat je ligt op je rug en strekt je beide benen omhoog dat was wel weer een moeilijke oefening misschien moet thuis wat van die oefening uit proberen als ik echt zin erin heb.

Onderdeel vijf is heel hard roeien en dat vond ik echt leuk en dat doe je vier sessies en een korte break ertussen en onderhand waren er nog drie andere sporters erbij gekomen ik was moe maar heel erg voldaan. Ik moet echt zeggen dat ik het nooit had gedacht dat ik dit vol zou houden maar ik vind het nog heel erg leuk ook.

Volgende week weer lekker trainen weet niet of er meer in de morgen zijn maar ik ga er lekker tegen aan fijn weekend,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *