Gemak dient de mens

geplaatst in: verhalen | 0

Toen onze apotheek van de Brugstraat ging verhuizen naar Willem de Zwijgerlaan kregen ze een zelfbedieningsautomaat.Daar kan 24/7 mits je je heb aangemeld voor berichtservice en laat ik dat nou hebben gedaan. Elke drie maanden heb ik mijn medicijnen nodig en dan krijg ik twee weken van te voren een melding dat mijn medicijnen klaar liggen in de de automaat.

Hoe het werkt is zo:

Je krijgt een bericht met dat je medicatie in de automaat zit en dan krijg je een afhaalcode en toevallig is mijn code 62 56 61 95 en die moet je onthouden,je heb een scherm en drukt op ok voor afhalen medicatie dan vragen ze je code en dan typ je die in dan vragen ze je geboortedatum dan typ je de dag en maand in,dan vragen deurtje open dan typ je weer ok in dan schuift jou klepje open en dan trek je de deur open en haalt je medicatie eruit. Nu hebben in het systeem wat veranderd want er wordt ook gevraagd heeft u de medicatie eruit gehaald dan typ ok in en dan sluit het klepje weer,voorheen dan moest je heel snel reageren want dan sloot het klepje meteen weer. Ik denk dat veel mensen net als ik weleens met mijn hand tussen de klep heeft gezeten dan klapt hij wel weer open maar je hand doet wel pijn als je ertussen zit.

Nu kan ik mijn medicijnen ophalen wanneer ik het wil en hoe laat ik het wil en week hoef geen rekening te houden met openingstijden en wachttijden dat is wel een uitkomst behalve als je een eigen bijdrage moet betalen dan moet je gewoon het binnen ophalen.

Dit vind ik wel zo makkelijk……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *