Gerecht week 11

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had wat broccoli,snijbonen en mais in huis en dacht ik ga vandaag geen vlees erdoor doen.Ik ontwaak ook in het weekend vroeg lekker een hete douche genomen en Marco ligt nog op één oor dus op mijn gemak een kop thee genomen en twee crackers met tonijnsalade. Buiten is het nog donker maar langzaam aan begint ook de daar lichter te worden ik besluit alvast te gaan koken. Uien en knoflook aan het snijden en de olie al in de pan gegoten en nu kunnen de uien en knoflook fruiten ik wil geen vlees er alleen groenten paprika en tomaten gesneden.Die kunnen er ook bij,alles door elkaar roeren en heb broccoli en snijbonen. Broccoli snij ook klein snijbonen heb ik gesneden gekocht samen in een vergiet wassen en dan kunnen ze er ook bij met de kruiden en een maggi blokje lekker laten pruttelen. Ondertussen is mijn liefje al ontwaakt zet een kop koffie voor heb de broodjes zijn ook al gebakken en we kunnen zo dadelijk ontbijten als Marco goed ontwaakt is.

Wel op het eten letten Esther gelukkig zet ik altijd de kookwekker aan zodat ik het niet vergeet,als laatste doe ik een blikje mais erdoor en ik eet het met rijst en sambal

Eet smakelijk🍽🍽

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *