Gerecht week 14

geplaatst in: verhalen | 2

Een collegaatje van mij had het er weleens over een Hollands stoofpotje en ik dacht dat kan ik ook wel maken.

Heb runderlappen en champignons ingeslagen en dacht neem ook aardappels mee.

Uien en knoflook geschild en fijn gesneden,olie in de pan gedaan en daarna de uien en knoflook erbij gevoegd,rustig laten fruiten en onderhand de runderlappen klein gesneden en de uien en knoflook zien er glazig eruit en nu kan ik het vlees erbij doen.

Kruiden en een maggi blokje erbij en 300ml water erbij en anderhalf uur laten sudderen,ondertussen snij ik twee paprika ook fijn en dat was ik samen met de gesneden champignons en na een uur doe ik het erbij zodat het nog mee kookt.

Na anderhalf uur doe je het zakje erbij en nog eens 300 ml water en dan nog een half uur laten sudderen heb het vlees even geproefd het vlees is lekker mals.

Met wat pommes dushesse of hoewel aardappelroosje. Die ik in de airfyer klaar maak.

Eet smakelijk🍽🍽

Share this content:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *