Gerecht week 2

geplaatst in: verhalen | 3

Ik wil per week een gerecht met jullie delen en deze week had gemaakt sucadelapjes met Chinese roerbakgroenten.

Ik had sucadelappen gehaald en lekker klein gesneden olie in de pan en daarna het vlees erin gebakken kruiden erbij gedaan.Dit is meestal wat ik gebruik maar ook een maggi blokje en ketjap manis een beetje water zodat het lekker kan gaan sudderen. Onderhand snij ik een paprika en een peper en twee tomaten fijn en doe dat erbij.

Als laatste doe ik de gewassen roerbak groenten erbij,de rijst net als het vorige gerecht koken en wachten tot het klaar is gestoomd.

Eet smakelijkšŸ½

Share this content:

3 reacties

  1. rietepietz

    Ik denk dat Henk ervan zou smullen, voor mij is dat allemaal even te kruidig, ik ben meer van de gewone Hollandse pot. Maar het heeft je vast gesmaakt want het ziet er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *