Gerecht week 8

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb een gerecht gemaakt dat ik van mijn moeder heb geleerd een Indische pastei noemen we het.

Ik heb gehakt,doperwten,wortelen en drie eieren en een zak aardappelen.

Had de gehakt gebakken in zijn eigen vet en toen gekruid en daarna een pot doperwten en wortelen erbij. Aardappelen geschild en gewassen een beetje klein gesneden en toen in het water met drie eieren erbij alles samen gekookt.

Toen de aardappels en eieren klaar waren en de eieren gepeld en door de gehakt met doperwten en wortelen gedaan. De aardappelen gestamp tot puree wat zout,kaneel en boter erdoor.

Het gehakt,doperwten,wortelen en eieren in een ovenschaal dan de puree erover glad gestreken. De oven voorverwarmen dan kan het erin 45 minuten op 200 graden. Als ik het aansnijd dan ziet het er zo uit.

Nu ik dit eet denk ik aan vroeger hoe we aan de tafel zaten met zeven kinderen te vechten om de fles ketchup die er altijd bij gegeten werd,nu doe ik er schepje sambal bij want dat vind ik lekkerder dan ketchup.

Mama dank je wel voor dit recept💋💋💋mis je.

Marco is er niet dol op maar eet er wel een beetje van en ik lust er wel pap van.

Eet smakelijk en op zijn Indische slamat makan🍽🍽

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *