Grappig gezicht

geplaatst in: verhalen | 0

Ik belde naar Marco om even voor ik ga rijden van mijn af te praten hoe het op het werk was. Sinds ik tien jaar geleden naar Bodegraven verhuisde bel ik hem op soms is het werk stressend collega’s die weer eens te laat zijn of niet komen opdagen.

Ik zou nog even boodschappen halen hier in het dorp en liet Marco weten ik kom eraan neem jij de boodschappen over dan rij ik naar de laadpaal in de straat willen weten is het duurder dan als we aan de eigen laadpaal laden en toen hoorde ik we hebben visite van een goede en lieve vriend John.

Ik zag wel een fiets staan en ik keek nog goed wat is hij aan het laden aan onze laadpaal hoe dan⁉️.

Ze bekeken mij op de camerabeelden wat aan het doen ben en ze kwamen niet meer bij want ik begreep ik niets van maar toch wat foto’s van gemaakt. John is even twintig minuten fietsen van Gouda naar Bodegraven altijd leuk om vrienden weer in live te zien. Daarna mijn auto weer op de oprit geplaatst we zien wel hoe we het verder gaan doen. Weet je niet waar ik het over heb we hebben zo dom gedaan ons contract met de gasleveranciers niet op tijd verlengd nu op de blaren zitten gaan we dan maar overstag om zonnepanelen te zetten,hoe jullie op de hoogte,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *