Hemelvaartsdag

geplaatst in: verhalen | 1

Het zonnetje straalt al lekker,maar ze verwachten ook regen hopelijk gaat het mijn huisje voorbij🤣🤣🤣zodat ik heerlijk in de tuin kan relaxen.

Mijn ontbijtje zit al achter de kiezen en mijn eerste choco koffie ook al gehad. Rond half negen werd ik wakker en geniet van alle rust om mij heen zal zo de tuindeuren open kan ik de mooie gezangen van de vogels horen.

Lekker effe in de tuin,de mussen vlogen heen en weer het leek wel of ze tikkertje aan het spelen waar of misschien voetje van de vloer,want als ze met een tak,of de schutting zaten ging degene op zoek naar één die vloog en dan de merel in het dunne boompje wat onze tuin bezit floot een gezellig deuntje.Of waren plaatsje dans aan het doen😉.

Ben je tv aankijken zie ik uit mijn ooghoek iets vreemds moet goed kijken en zie een moeder eend met haar kroost zeven stuks in onze woonkamer wandelen.

Heb er een kort filmpje van gemaakt.

Dan begint er donkere wolken te verschijnen en na een minuut nadat we de tuindeur dicht hebben komt er een stortbui echt ongelofelijk.

Ik heb het filmpje even op Facebook gezet bij vogelvrienden dat is groep waar zoveel mooie vogels zie en sta soms versteld ervan dat er zoveel verschillende vogelsoorten in Nederland zijn.

Wat gaat de tijd snel is alweer bijna bedtijd voor mij.

Fijne vrijdag laatste dag en dan weekend vieren.

Liefst Esther😘

  1. Maand mei | Esther'sdairy

    […] Deze Hemelvaartsdag van 2021 was de mooiste dag die ik heb meegemaakt en dat kwam alleen door wat ons is overkomen en wil je weten wat dat was dan kan je dat lezen in de blog:Hemelvaartsdag […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *