Hiep hiep hoera

geplaatst in: verhalen | 2

Vandaag is de liefste man van mijn leven jarig alweer 55 jaar geworden.

Lieve Marco,

Van het eerste moment dat we elkaar spraken online,later door de telefoon hadden we een hele mooie en leuke klik. We hielden allebei van gezelligheid en seks😂😂😂. Maar ik van jou het meest geleerd heb is altijd open en eerlijk met elkaar omgaan en dat,dat de basis is van een goede relatie. We hebben aan een half woord genoeg om te weten wat de ander bedoeld,in de acht jaar dat wij elkaar kennen hebben we zoveel lol en gezelligheid genoten. Je zegt altijd voor mij is het iedere dag feestdag dus als ik jarig ben hoef er geen feest gevierd te worden nu maar ik wil je wel in het zonnetje zetten.

Dus bijdeze lieverd van harte gefeliciteerd en we maken er een supergezellig dag van💋💋💋💋

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *