Ik ben van het proeven

geplaatst in: verhalen | 0

Als ik producten zie in een reclame of bij ons in de winkel wil ik vaak weten hoe het smaakt daarom koop ik ze om het te proeven nu hadden ze van Gouda’s Glorie verschillende sauzen en via via hoorde ik de knoflooksaus echt lekker nou heet het niet zo,maar Garlic sauce en inderdaad die is echt goed niet te dik en zekers niet de dun. Ik gebruik het vaak bij een broodje shoarma en bij mijn laatste twee broodjes lekkerbek op zaterdag.

Ik heb ook de Andalouse sauce genomen die is ook lekker bij patat,frikandel en ik neem het ook als dipsaus bij een tosti of een broodje bapao. Het is een klein beetje spicy maar ik ben een pittig meid dus ik moet overal iets pittigs bij maar nou overheerst hij niet de pittigheid het is echt een aanrader.

Ze hebben ook de Samuria sauce die ik ook erg lekker wel pittiger dan de Andalouse sauce die doe ik ook bij de patat of frikandel lekker met mayonaise erbij. Hot frikandel speciaal ik ben echt een sauzen mens en ik hoor de hersenen al kraken vind je het gek dat je dik wordt ik noem het zelf vet wordend maar het is ook wel lekker hoor.

De laatste saus is nog niet bij de AH verkrijgbaar maar wel bij de Dirk en de Jumbo die het katjang sauce daar kan je heerlijk een patatje oorlog mee maken en op een gehaktballetje ook lekker. Ik zag deze voor het eerst op Facebook voorbij komen bij Roys Indische Recepten toen had iemand gezegd deze is echt lekker als je geen zin had om pindasaus te maken dan was dit een aanrader,en Esther dacht die ga ik meenemen en je weet het dat komt er alleen in als ze in de reclame zijn het was een tijd geleden 1+1 gratis en combineren kon dus ik had zo wie zo twee Garlic sauce mee en Samuria en Andalouse sauce de katjang had ik bij de Jumbo gehad ook in de aanbieding weet niet meer wat ik er voor betaald heb maar dat is even niet belangrijk.

Deze sauzen staan nu standaard in mijn voorraad kast dus ben je ooit bij mij op visite dan kan je het zeker komen proeven🤣🤣. Ik maak er geen reclame voor hoor maar deel mijn eigen ervaring of hoewel mijn proef ervaring,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie