Kamperen

geplaatst in: verhalen | 1

Eerst de lekkerbekken halen bij Abram was een beetje laat maar dat is helemaal niet erg want we willen naar de Vlietlanden toe. Had Abram gefeliciteerd met zijn verjaardag die gisteren 9 juli jarig was.

Vers gebakken kibbeling moest een foto ervan nemen vertelde ik aan Abram hij moest er om lachen.

We waren met weinig mensen op het veld Jan kwam wel 20 minuten na ons hij en Marco waren nog in het water geweest en ik ben uiteraard weer een keer in slaap gevallen,tot Marco zei:”wakker,worden we moeten onze tent opzetten. Half slaperig,half wakker een tent gemaakt waar we overigens niet tevreden mee waren.

Voor de tweede keer een poging gewaagd omdat het nog harder ging regenen en hier waren we tevreden mee.

Alles zit onder zeil en we kunnen ook rechtop zitten maar we liggen veel dus dat is geen probleem.Het leuke is dat de vogels dichter langs de tent komen en hier en daar hollen een konijn over het veld.

Samen heerlijk een intiem moment beleeft en de regen kletterde op het zeil dan moet ik aan het liedje van Rob de Nijs denken.

Zie ons liggen we hebben wel een truitje aan want je voelt wel een koude bries over ons zeil gaan zo ons brander aan om koffie en thee te zetten. De tijd tikt langzaam verder we hebben geen benul hoe lang de regen nog aanhoudt maar we zitten nog heerlijk.

De hele dag wordt een beetje doorgenomen had voor de verandering bastontgne koek mee samen vermaken we ons wel ondanks de regen. Rond half acht kwam het zonnetje weer even door en toen zijn we rustig op gaan ruimen want uit ervaring weten we dat om half negen hier ondergaat en dan wordt aardig fris dus we zijn naar huis gegaan. Nog even alle ramen open gegooid en daarna ons bedje in.

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *