Koningsdag 2023

geplaatst in: verhalen | 0

Hoe gaat mijn Koningsdag eruit zien……

Was al bijtijds naar bed gegaan en was al naar beneden gegaan ook al was het pas zes uur op de auto was het wit van het vriezen vannacht en dacht 1 mei komt mijn Bessie hier slapen ga alvast het luchtbed oppompen met die nieuwe pomp dat ik gekocht had bij de action.

Normaal maak ik een ontbijt voor ons beide dit is het jaar wat alles voor het eerst voorbij komt mijn ontbijt bestaat uit twee koolhydraatarme bolletjes met twee spiegeleitjes dat ook altijd ik heb voor mezelf een eigen draai gegeven aan onze traditie neem daarbij chocolademelk en een kop thee en dan kijken we samen tv naar de koning nu is hij in Rotterdam op 1. Het laatste jaar waren we thuis maar als het mooi weer was waren op de Vlietland of we gingen hier de kleine dorpjes af en voor mij is dit even een moeilijk moment om mij tussen zoveel mensen te lopen.

Rond elf uur begint de Koningsdag dan begin ik aan mijn gebakje alleen om niet mezelf bedroefd te maken heb ook geen oranje tompoezen maar heb wat anders gedaan en dat wordt mijn traditie voor Koningsdag de eerste traditie chocolademelk komt er wel in terug maar kijk maar wat ik nu voor nieuwe gebald traditie heb.

Kijk ook naar onze Koninklijk huis waren eerst ze in Rotterdam-Zuid waar ze begroet door de burgemeester Ahmed Aboutaleb hier hadden veel zang en dans en een vraagmoment aan de koning en koningin nu zijn ze met een watertaxi naar Rotterdam-Noord.

Ik heb het helemaal af gekeken en ook de kasteeltjes heb opgegeten vrijdag 28 april hoop ik nadat ik mijn derde training heb gehad mijn eetbuien afgelopen zijn en ik mij helemaal bezig kan houden om weer fit en meer energie krijg.Het eerste jaar komen alle feestdagen op mij af en soms denk ik als ik nou lekker kan slapen dan vliegen die dagen snel voorbij maar zo werkt het niet.

Ondanks het nog niet de volgende dag is mijn Koningsdag wel voor bij ga straks lekker slapen en dromen over wat ik deze dag heb gedaan want ik probeer deze dag als een nieuwe herinnering gemaakt zoals ik hem heb ingevuld en dat voelde heel goed. Tuurlijk schat ik vergeet jou nooit meer zulke mooie herinneringen aan jou blijven maar ik moet proberen nieuwe dingen te ontdekken en mijn leven een nieuwe richting te geven.

O,ja ga straks nog de kip die ik van Bessie gehad heb lekker opsmikkelen dank je wel nog mijn lieve Bessie als ik het eet denk ik aan jullie love you 😘 love you 🥰,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *