Lekker badderen

geplaatst in: verhalen | 0

Het is een tijdje dat ik zo heerlijk in bad heb gelegen dus ik denk om al mijn spieren los te weken een heerlijk warm bad heerlijk badschuim er in en had al dingen klaar gezet een broodje met cervelaatworst, mandarijntje,alpro amandelen(ik vind dat tegenwoordig zo lekker sojamelk) en een drinkfles met thee en natuurlijk mijn sigaretten erbij anders is het niet compleet hè.

Gewoon liggen en een spelletje spelen wat ik een hele tijd niet meer gedaan heb en nu denk lekker in bad ermee en mijn verstand op nul ja,ja dat denk ik dan maar zelfs in badkamer hebben we zoveel herinneringen samen Marco onder de douche en ik in bad samen kletsen over van alles en nog wat(Marco is geen badmens). Of die keer dat ik zo ziek werd van de antibiotica dat mijn lichaam zo vuurrood was en ik alleen kon slapen in een ijskoud bad om af te koelen en hij op de wc zat om over mij te waken dat ik niet koppie onderging(mocht zo anderhalf uur slapen in bad van mijn schat).

En natuurlijk de laatste maanden dat Marco zichzelf niet kon afdrogen zat ik op de wc op hem te wachten tot hij klaar was met wassen en scheren.Of dat hij moest drukken en hij niet alleen op de wc wilde gaan zitten samen een sigaretje roken en kletsen althans ik meer Marco kon dat op het laatst niet meer zoveel.

Die herinneringen hebben ons zo dichter bij elkaar gebracht en de liefde die we samen deelde was zo intens en krachtig elkaar opbeuren op zo’n moment dat hij op de wc zat.Kijken in elkaar ogen en voelen hoeveel liefde die uitstraalde mijn schat dank je wel voor zo iets moois wat jij mij heb gegeven. Dankbaar dat jij zo veel van mij hield en mij nam zoals ik was liefste ik hou zoveel van jou en ondanks ik je in liefde heb laten gaan mis ik je vreselijk mocht je mij horen waar je ook bent geef mij een teken dat jij mij hoort,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *