Maand Februari 2021

geplaatst in: verhalen | 0

Terugkijkend op de maand Februari heb elf blogs geschreven

Mijn eerste blog ging over dat ik 35 jaar bij de appie werk en dat met heel plezier nog steeds doe.

Myra,Ik en Nanny

Deze foto is van jaren geleden daar hadden we een super tijd en een lol gehad vooral met de twee collega’s die ik heb genoemd.

De twee blog heet winterkostje en daar bedoel ik de bruine bonensoep die wij beide heerlijk vinden en het samen altijd voorbereiden.

De derde blog gaat over de hoeveelheid sneeuw er gevallen is en dat is jaren geleden geweest dat we zoveel hadden.

Mijn vierde blog gaat over mijn bloed prikken in corona waar best veel regels moet houden handen desinfecteren, mondkapje op en vragen beantwoorden en dan achter een scherm zitten

Dan komt de vijfde blog gaat over een extra vrij nemen omdat ze die dag een sneeuwstorm verwachten en Marco het niet verantwoord vind dat ik ga rijden

Mijn zesde blog heb ik het over een privé schaatsbaan achter ons huis op de sloot waar iedereen op ging schaatsten en ik er even op ging staan.

Blog nummer zeven gaat over pas op met gladheid en dat het Valentijnsdag is geweest.

Een heerlijk ontbijt voor manlief gemaakt en dan zijn we bij nummer acht van de blogs wat ik schreef. Je moet toch wat hè,Marco mij onderhanden neem om mijn haar weg te scheren.

Lekker kort koppie weer wat een genot dat je niet veel hoeft te doen haar valt meteen in model. Daarom komen we aan bij nummer negen.

Even niet waar mijn wekker heerlijk uit staat en ik op kan staan wanneer ik dat wil dus iets langer in bed blijven heerlijk vooruitzicht hoor.

We zijn beland bij blog nummer tien dat ik genoemd heb een nieuwe dag even niks aan je hoofd lekker even samen de deur uit en ons sigaretten apparaat gekocht hebben om ze zelf te draaien

Dan zijn we beland bij mijn laatste blog die ik voor mijn oudste broer schrijf,zo jong uit ons leven gerukt door die kl#te ziekte mis hem nog steeds maar zoals ze zeggen:”wel uit het 👁,maar nooit uit het 💖 “. Dat is waar de mooie herinneringen blijven je altijd bij. Hou van jou Nico.

Dan ben ik aan mijn eind gekomen van alle blogs wat ik geschreven heb op naar de volgende maand met allemaal mooie en leuke avonturen. Dat wordt de maand waren we mogen stemmen dan hebben hier even alle partijen op een rij🤣🤣🤣

4 Februari 1986

Winters kostje 🍜

Aardig wat sneeuw gevallen

Met sneeuw bloed prikken.

Extra vrije dag genomen

Privé ijsbaan

Pas op met gladheid

Even niet

Een nieuwe dag

In memoriam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *