Mall of the netherlands

geplaatst in: verhalen | 0

Dacht was zondag hier al geweest en ik wilde toch wat dingetjes halen voor mijn kunstbloemen die ik bij het tuincentrum Bosrand had gehaald wat zand,steentjes, schelpen en potpourri(Lavendel)bij de action en zag daar ook een kleinere rug koeltas en wilde een nieuwe badpak kopen.

Even plattegrond gefotografeerd

Eerst mijn auto geparkeerd heerlijk kan hier gewoon gratis parkeren misschien is er een storing hoef geen kaart te trekken op de bovenste etage was de action daar alles al ingeslagen maar kleuter had trek in een patatje wat zijn de prijzen zo opgeslagen zeg een kleine patat met saus bijna vier en halve euro maar de zaak waar ik hem haalde heette……..Manneke Pis.

Verschillende sauzen

Grappig vroeger werd mijn broer(Ron) ermee gepest hij heette namelijk Manneke. Ik heb er wel heerlijk van gesmuld hoor daarna even buiten een peukje gerookt en wat gewandeld zag daar nog een meeuw die ik op ObsIdentify weer als waarneming aanmeldde.

Over de markt gelopen wat niet heel groot was maar dan was ik lekker buiten op een bankje het haren in de wind ik voelde mij zo alleen leek wel of er niemand anders om mij heen bestond behalve de eenden en af en toe een meeuw die neerdaalt.Het was wel een somber weertje of dag hoe je het wil noemen maar er is niemand die even een arm of een babbeltje kan maken wat ga ik doen weer naar huis of toch nog even doorzetten. Liep weer het winkelcentrum in moest nog immers een badpak hebben dus kleding winkel en kleding winkel uit.

Met mijn ziel onder mijn arm kon ik geen badkleding vinden denkend dat de af en toe mooi weer is zal het er toch wel zijn,Marco was daar goed met speuren naar dat soort dingen maar misschien komt het omdat ik er niet bij ben met mijn kop. Woensdag weer een interview rouwen in het dagelijks leven dan komen er weer dingen aanbod die ik zo diep heb weg gestopt en niet aan wil denken.

En donderdag heb ik na weken eindelijk een belafspraak met de notaris over die Verklaring van erfrecht dus mijn hoofd zit vol en waarom ik eigenlijk de deur uit ben gegaan weet ik echt heb geen fut en energie ben zo moe en lusteloos.

Maar bij de H&M toch een badpak gevonden ik blij en opgelucht kan ik naar huis O,nee moet nog wat eten halen wat een gedoe eten althans goed eten kan mij gestolen worden heb de laatste tijd alleen trek in junkfood maar dat is voor mijn cholesterol niet goed dus dan maar even jumbo gewipt en wat brood(koolhydraat)beleg en biefstuk gehaald dat ga ik dan maar eten.

Maar eerst even een koffie nemen voor ik ga.

Nu snel naar huis ben kapot wil nu rusten op de bank wat kan een dagje lopen je zo vermoeien en straks lekker wat eten maar voor nu rust op de plaats.In slaap vallen is nog steeds een crime valt te laat in slaap en ben te vroeg wakker ik heb mij toch een wallen onder mijn ogen voel mij net een zombie.

Misschien helpt het sporten heb donderdagochtend een afspraak mij benieuwen om hopelijk wat fitter te worden en misschien ook vermoeid dat ik in de avond beter kan slapen wou dat alles maar dan aan alles een einde komt want het geregel van bepaalde dingen maken mij doodmoe.

Elke dag hetzelfde ritueel doodmoe naar beneden dan mezelf verplichten te eten en drinken dan mij douchen en aankleden wat een rottijd is dit vroeger was het veel gezelliger in huis nu is alles ongezellig probeer mijn dingen te doen maar alleen is maar alleen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *