Mijn 51ste verjaardag

geplaatst in: verhalen | 2

Marco vertelde mij dat Tineke en Dennis langs kwamen en zij zouden het eten verzorgen,want we gingen gourmetten. Mijn telefoon ging de hele tijd af kreeg op mijn Facebook en Whattsapp allemaal felicitaties en bij deze iedereen bedankt.

Rond de klok van vier uur kwamen ze aan en ik ben zo verwend. Marco zette thee en koffie en ook kwamen we op een emotionele gesprek over onze vriend Aad dat hij heel ziek is en niet lang meer heeft,en wij bij hun geweest waren en hoe moeilijk we het vonden voor hun beide.

Toen ik op onze camerabeelden zag dat er een auto naast het hek stond en toen zagen we onze andere lieve vriend John die kwam langs om mij te feliciteren met mijn verjaardag. En hij maakte kennis met Dennis en Tineke. John had een amaryllis meegenomen hij was een dagje vrij en dacht kijken of ze thuis zijn gezellig zitten kletsen Marco dekte de tafel,we zeiden je kan gezellig mee eten maar John zei” ik ga richting huis”en toen namen we afscheid. Heerlijk gegeten onze buikjes zijn lekker vol en nu uitbuiken op de bank.Zelfs Lola de hond moest bijkomen dus hij nam ook plaats op de bankZo hebben wij vrouwen als opgeruimd en de vaatwasser ingeruimd en aangezet. Ik heb erg genoten van deze verwennerij dank jullie wel Tineke en Dennis 😘❤️

Rond de klok zijn Tineke en Dennis huiswaarts gegaan en Marco en ik zitten voldaan op de bank.

2 reacties

Geef een reactie