Mijn eerste nacht thuis

geplaatst in: verhalen | 2

Ik had Dennis nog aan de lijn en zo lief hij wilde weten hoe het was gegaan nadat ze weg waren vertelde was die zakken met kleding weg gaan brengen en vertelde had met Til en Nanny nog gesproken en vergat eigenlijk mijn oude buurvrouw uit Amsterdam te benoemen. Had de serie Echte meiden in de jungle gekeken en straks ga ik naar boven ik denk er nog over na met het nachtlampje uit of aan te slapen. We zeiden elkaar gedag en een half uur daarna ben ik naar boven gegaan eerst met het lampje aan later met lampje uit,ik draaide om en om leek wel een rollade mijn ogen had ik dicht maar de spinsel in mijn hoofd heeft mij doen besluiten om toch naar beneden te gaan.

Het is net over twaalven en mijn lichaam is moe maar mijn hoofd registreert elk geluid doe de tv maar kijk maar naar de luizenmoeder en denk erover om een lekker bak koffie te zetten waarom weet ik niet maar daar heb ik trek in. Hoe moeilijk het is wist ik maar normaal ruik ik mijn kussen en weg ben ik,zal heel erg wennen zijn dat is zeker waar.

Ga even extra trui en mijn sokken aan trekken en het dekbed heb ik al bij mij. Er heerst onrust in mijn lijf maar wil niemand lastig vallen,wil en moet het zelf oplossen een nacht niet slapen kan wel voor een keer slaap wel overdag.Til zei mij:”hou mijn mobiel bij mij,je kan me bellen”,ik wil het niet…..doe dit even op mijn manier. Zoals Marco zei:”wat duurt een nacht lang hé”,nu maak ik het zelf mee heb al een bak koffie op en een tosti ik lijk wel gek.

Til toch gebeld,maar na drie keer over laten gaan heb ik op gehangen.Nee,Esther dreunt het door mijn hoofd als is de eerste keer moeilijk even door de zure appel bijten.

Goedemorgen Melanie

Door jou vraag die jij stelde over alleen slapen in ons bed lag ik er om kwart voor twaalf in heb lopen woelen en draaien en uiteindelijk er weer uit een grote kop koffie en een tosti genomen pas om kwart over drie weer geprobeerd eerst met licht aan later toch met licht uit( nachtlampje).Ben ik uiteindelijk in slaap gevallen op een geven moment gehuild schrok van mezelf. Tranen weggeveegd en verder slapen tot nu kwart over acht.

Dit gebruik ik ook in mijn blog met goedemorgen Melanie niet boos worden hierover maar toen ik wakker werd had ik er over nagedacht was eerst boos op jou maar daarna dacht niemand stelt iemand deze vraag,maar ik vond wel dat het bespreekbaar moet zijn. Dus dank je wel hiervoor want nu denk ik dankjewel Melanie

Heb je ook even gebeld en hierover gesproken meid no hard feelings nogmaals heel erg bedankt Melanie 😘😘😘.

Nu de ijskast in de keuken leeg gehaald ding is denk meer dan 20 jaar(weet het niet echt). Maar hij bromde steeds en besluit er een nieuwe voor te halen zodat we weer even up-to-date zijn.

Waarom maak hem schoon als hij toch weggaat.Omdat ik dat leeg nog even gebruik voor mijn spullen in mijn voorraadkast en hij staat er toch alleen is hij uitgeschakeld.

Schrijven,tv kijken en schoonmaken allemaal in etappes en heel veel rusten ook omdat ik maar vijf uur geslapen heb neem even de tijd ook om alles te verwerken. Heb mijn eerste nacht voor mijn gevoel goed doorgebracht en daar ben ik zelf trots op als je dat zo kan noemen,

Liefst Esther 😘

2 reacties

  1. rietepietz

    Ja ieder moet zelf dat nieuwe evenwicht vinden, maar het is fijn dat je weet dát je iemand kunt bellen als het je naar de strot vliegt. Maar je hebt het gedaan, harststikke goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *