Mijn herinnering aan jou 1

geplaatst in: verhalen | 2

Het eerste jaar stuurde ik met elke feestdag een kaart op jou adres die ik door andere liet schrijven jij kende immers mijn handschrift. De eerste kaart dat ik ooit stuurde was voor je verjaardag.

Deze is van de één na laatste verjaardag.

Dan stuurde ik er één met Valentijnsdag en je deed heel verrassend maar jij wist dat ze van mij afkomstig waren maar het gaf mij een bijzonder gevoel om dit te doen.

Met de Pasen stuurde ik ook een kaart en met Vaderdag ondanks je een zoon had deed ik jou een kaart sturen met een lieve tekst erin en het maakte ons beide blij jij vond de attentie zo lief en ik vond dat jij het verdiende om door mij op deze manier in het zonnetje gezet te worden.

Met Pinksteren en Hemelvaartsdag maakte ik alleen een lekker ontbijtje klaar en dat vond jij zo lief van mij ik was altijd met die dagen bezig zelfs met Koningsdag zorgde ik voor een lekker gebakje voor mij gevoel mocht jou niks ontbreken.

Met de dag van ons samen zijn stuurde ik je ook een kaart maar soms met een klein cadeau erbij jij had dat niet in jou maar dat maakte mij geen reet uit deed mezelf voor Moederdag een bosje bloemen cadeau en op mijn verjaardag.

De Sinterklaas stopte ik een chocolade letter in je schoen en met de kerst kreeg je een kerstkaart met een staatslot en met oud en nieuw dronken we kinderchampagne omdat jij als alcoholist geen sterke drank dronk. Ik deed het ieder jaar behalve de kaarten sturen deed ik niet meer maar jou verwennen was voor mij nummer één wilde jou alles geven met alle liefde die ik bezat en het voelde bij mij heel goed.

En dat blij jij mij hele leven lang mij grote en liefste liefde in mij leven en nu leeft het voort in mijn gedachte en hart. Marco de liefde van mijn leven,

Liefst Esther 😘

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *