Mijn tweede thuis

geplaatst in: verhalen | 3

Eigenlijk is het onze tweede thuis jaren waren wij samen daar zoveel mensen leren kennen stuk voor stuk hele lieve schatten en dan is er een moment dat jij uit mijn leven glijd en probeer onze tweede thuis ook eigen te maken en ik wil je nog steeds heel dicht bij mij hebben en daar heb ik zelf een oplossing voor gevonden in een klein jampot rij jij dagelijks met mij mee naar waar ik ook ga alleen dan blijf jij achter in de auto op mij op te wachten tot we weer naar huis gaan deed jij trouwens normaal ook.

Ben er vandaag vroeg heb daarom een filmpje op mijn Facebook,TikTok en Instagram geplaatst want ik dacht zo praten het veld opkomen dacht één van de eerste te zijn maar er zijn al een stuk of vijf mensen aanwezig maar tijdens mijn wandeling kom ik twee vissers tegen die mij proberen uit te leggen als ik verder loop dan kom ik op het naturisten veld dat weet ik wel kom er al jaren mannen niks nieuws voor mij. https://www.facebook.com/reel/930954981503083?fs=e&s=TIeQ9V. Klik op de link hier boven👆👆dan kan je hem bekijken.

Ik installeer mijn plekje eigenlijk ons plekje zet altijd twee handdoeken neer zodat iedereen weet wij zijn nog steeds samen en dat is ook zo jij zit in mijn hart en in gedachten ik praat zoveel over jou want ik mis jou zo erg.

En het werd best druk zaterdag wat wil je het was ook super mooi weer beide dagen.

Op een gegeven moment kwamen Joost en Nienke en lekker aan het kletsen geweest en zo moest nog één persoon vertellen dat jij er niet meer bent hij schrok heel erg ervan maar rond half zes ben ik naar huis gegaan en dan is het gemis zo erg alleen lopen vanaf het veld deed mij toch meer dan ik wil toe geven.

Thuis nog genoeg tijd om de auto op de lader te plaatsen ging er lekker bijtijds in morgen 5 juni om 08:00 bloedprikken en gezorgd dat ik niet meer gegeten en gedronken had moest nuchter zijn maar het was weer een geslaagd weekend,

Weer een week aan het werk en ook nog langs de rouwcoach ik heb het maar druk…..welterusten iedereen,

Liefst Esther 😘

Share this content:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *