Mijn Zoon

geplaatst in: verhalen | 0

Lieve Robby,

Toen jij geboren werd was mijn leven helemaal compleet.
Een klein jongetje met tien vingers,tien tenen en een bos met haar.
Je was een gemakkelijke baby zolang je drinken,slapen en een schone luier had
Over het algemeen was je best een klein jongetje en niet te dik.
Toen je een jaar of vier was en we schoenen gingen kopen voor jou deed ik ze aan
en dan rende je de hele zaak door om te kijken hoe snel ze waren.
Deze schoenen wil ik , deze rennen het hards; zei je dan.
Ook al vertelde ik dat jij zo hard rende en niet je schoenen geloofde jij dat niet.
Ik heb dat tot je vijfde jaar maar zo gelaten want dat was voor jou zo.
Toen je wat ouder werd ik denk een jaar of zes of zeven heb je mij een keer zo voor gek gezet om in de C&A toen we daar waren om mij om te laten roepen om te kijken of ik reageerde terwijl je mij aan de overkant van je zag staan.
Ik was niet boos,maar vroeg je waarom je dat deed en jou antwoordt was nou dan weet ik dat je mij nooit zal vergeten in een winkel.
Ook wilde je volgens mij,mij testen om te zien of ik in de gaten had dat je stiekem snoep
tussen mijn boodschappen zette,want ik had het niet door dus je aanwinst had je binnen.
Daarom ben ik nu beter aan het opletten geweest zodat je dat mij geen tweede keer kon aan doen,dus toen je opeens je eigen snoep moest betalen heb je dat nooit meer gedaan.
Was wel een hele wijze les je jij mij heb geleerd.
Op school deed je goed je best en kon goed met je medeleerlingen opschieten en had nooit een probleem met jou.
Op middelbare school had een keer een slecht cijfer gehaald en je bleef rustig wachten tot ik thuis kwam van mijn werk en ga mij jou proefwerk in handen en zei alleen maar ik zal wel naar mij kamer gaan want ik verdien wel een standje voor het slechte cijfer,je stuurde zelf je vriendjes naar huis,ik was er wel heel erg door ontroerd maar we hebben er later over gesproken en je zou je cijfer voor dat vak ophalen.
We hebben ook een jaar of twee samen gewerkt bij de AH en daar hoorde ik eigenlijk ook nooit iemand klagen over jou dat je brutaal was.
Je heb een keer iets uitgehaald waar ik toch heel erg bewondering voor jou heb en dat was je had rond je dertiende of veertiende jaar voor oud en nieuw begon een rotje afgestoken en je werd daar op betrapt en toen ben je dat eerlijk op gaan biechten dat
er gebeld kon worden door bureau halt en je ook wist wat er moest gebeuren.
Nu ben je niet meer mijn klein jongetje waar ik zoveel mee geknuffeld heb ,je bent nu echt een volwassen man die vandaag 23 jaar wordt.
Lieverd ik wil je heel Hartelijk Feliciteren en wens je een hele mooie en gezellige verjaardag toe.
In gedachte vier ik het met je mee,IK HOU ONTZETTEND VEEL VAN JOU MIJN JONGEN.

Mocht je dit ooit lezen mijn deur en hart staan altijd voor je op lieve Robby
2018-01-14-10-37-26.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *