Mis mijn kibbeling

geplaatst in: verhalen | 1

Kom ik op de standplaats waar Abram staat was zijn plek leeg,zal toch niks aan de hand zijn. Snel schakelen wat gaan we eten,bel mijn schat op en rij dan maar naar het Raadhuisplein. Daar staat de graaf&zonen heb er ooit in het verleden vis gehaald dus dat maar gedaan.

Zag daar wel een bekende van Abram staan maar kon hem niet aanschieten om te vragen hoe het zat. Het duurde even voor het klaar was en uiteindelijk moest ik voor vier lekkerbekken €12,75 aftikken. Vond het best vreemd om de gebakken vis in aluminiumfolie te doen,vervolgens in een vispapier en daarna in een zak.

Thuis was alles al ingepakt behalve de eettas dus dat werd ook gedaan en toen konden we op weg naar de Vlietlanden. Onze buurtgenoten waren er vroeg bij kregen een app het is stil liggen als enige op het veld. Alles uitgestald en eten maar Marco zei al gelijk:”hier halen we geen vis meer”. Hij was zo vet en smaakte niet lekker maar we gooien het maar nog even in de pan.

Dat had Marco aan Ron gevraagd of dat kon want hij is kok van beroep dus vandaar deze foto hier onder👇👇.

Lekker die visgeur verspreid over het veld. Heb lekker al twee bakkies koffie op nu wachten op de zon temperatuur is wel aangenaam.Af en toe een spetter dan even weer de tent opzetten we gaan steeds beter erin worden🤣🤣🤣. Onze eerste deel van het windscherm.

Mike&Maya kwamen er ook met Sjaak toen hadden we een windscherm ervan gemaakt toen werd het toch aangenamer om te liggen. Dorit kwam ook nog langs maar die ging een zwem doen en daarna vertrok ze weer. De lekkerbekken hadden we gedeeld met Mike&Maya en het kleine restje heeft Sjaak opgepeuzeld.

Onze buurtgenoten Ron&Esmerelda gingen opruimen want er zou een flinke regenbui onze kant omkomen dus met vele handen de tent opgezet geen foto van gemaakt dom dom dom. Lekker aan de koffie toen kwam ons vakantievriendinnetje Astrid nog langs ook voor een zwem en daarna voorzien van een warme kop thee terug naar de camping gegaan.

Met z’n vier op een luchtmatras gelegen en lekker gekletst en gerelaxt was echt gezellig wij waren alleen gek om op het veld te blijven en een gluurder die hoopte op wat spanning kon hij lang op wachten. Toen het wat droger werd had Mike voor ons een eitje gebakken met ham wat hebben we gesmuld ook weer geen foto van echt weet niet waar ik met mijn hoofd was. Rond een uurtje of half tien alles afgebroken en dan merkt je hoeveel troep we hebben dankzij Mike en Maya waren we vlot klaar.

Rond half elf waren we thuis volgens mij is er in Bodegraven geen spatje regen gevallen ik heb in ieder geval heerlijk genoten.

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *