Moet wat met mijn haar

geplaatst in: verhalen | 0

Misschien knap ik wat op als ik mijn haar weer eens laat knippen de laatste keer was (opgezocht in december)toen Marco nog leefde en we gaven de dame die Marco altijd knipte een doosje bonbons voor de knipbeurten en de fijne gesprekken die zij voerde tijdens het knippen.

Ik heb een afspraak staan voor 21 maart om 13:30 en dan zien jullie wel wat er gedaan is nu maar eerst een ontbijtje tis al iets over negenen mijn lichaam is op misschien geeft dit mij even weer een boots om verder te gaan.

Lekker gedoucht en mijn aangekleed dan de boekhouder en notaris gebeld want die bureaucratie werkt wel heel traag achter alles moet je wel tig keer aan om iets te verkrijgen mijn hoofd is der moe van. Het verlies van Marco maakt mijn leven niet zo als wij dat voor ogen hadden maar ik moet mij weg daar op vinden en dat duurt mij even iets te lang wil te snel.

Ook heb ik een aanvraag gedaan bij een rouwcoach misschien kunnen ze mij een helpende hand bieden wie weet? Maar eerst naar de kapper en kijk hoe mijn haar nu zit.

En ik dacht gelijk even boodschappen doen heb aardappelen gehaald en nog een zakje zuurkool dat straks lekker klaar maken en een bolletje smeerleverworst voor mijn ontbijtje.Ik verklap het hier een beetje log 4 gedaan maar dat in volgende blog.

Kan ik weer een beetje voor de dag komen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *