Mona toetjes

geplaatst in: verhalen | 0

Mona fabriceert toetje van de maand heb er eigenlijk al veel van geproefd maar nog nooit denk ik er over geblogd en toen Marco zo beroerd was (gelukkig gaat het nu al beter met hem). Maar nog steeds weinig tot geen eetlust maar zoals yoghurt of toetjes dat gaat er wel in,maar ook niet meer zoveel als voorheen.

Hij wilde een Mona toetje met Chipolata en omdat ze een euro kost dacht neem er meer mee ik zelf wil het toetje van de maand uitproberen en dan neem ik ook nog een brownie mee dus met vier Mona toetjes kwam ik thuis.

Maar over die maand toetje wil ik het hebben ze hebben het de herfst toetje genoemd en ik zag dat er appeltaart smaak in zat,is het dan zoet door de appel of valt het wel mee.

Ik mag het altijd openen want mij lukt het altijd om het in zijn geheel uit de verpakking te krijgen maar toen het kartonnetje eraf haalde zag drie nieuwe yoghurt smaken misschien ga ik er vandaag naar kijken dan verwen ik mijn mannetje ermee.

Nu even onthouden als ik zaterdag boodschappen ga doen dan kijken wat ze kosten want ik ga nu echt met de hand op de knip zitten hoor,maar af en toe een verwennerij dat moet kunnen.(We hoeven nog niet echt te stoken bij ons is het op de dag nog 20 graden,in de loop van de avond zakt het naar 18 graden en met een lekkere warme trui en dekbed is het heerlijk).

Ik heb hem eruit gekregen en ik zie geen stukjes erin zitten zit het in de binnenkant.

Nou dan maar alvast eten kijken of het nog zo ovaal is met niks erin.

Nee hoor hier en daar een stukje is het appel of gekruimelde appeltaart nou het is het laatste en hij echt heel luchtig en echt heel lekker zal ik hem nog een keer inslaan zeker weten Marco vond ook heel lekker en dat zonder slagroom dat wilt wel heel veel zeggen over mijn man.

Straks maar even kijken wat ze bij de Jumbo nog meer voor één euro hebben. Laatst was er op het nieuws dat je je kassabon goed moet nakijken want soms trek hij de reclame er niet van af. Dus mensen U bent gewaarschuwd kijk altijd je kassabon na maakt niet uit waar en bij wie je je boodschappen haalt,dit wil ik jullie wel even meegeven,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *