Vlietlanden weer

geplaatst in: verhalen | 0

Gisteravond besloten we toch naar ons strandje te gaan,Marco was rond half één op de parkeerplaats en ik heb nog een uurtje te gaan had wel alvast bolletjes,twee mokken en krentenbollen apart gezet.

Ze waren in de uitverkoop en ik vond ze zo schattig voor als we visite krijgen dacht ik. Zal ze even laten zien op een foto eigenlijk jammer dat ze er niet meer hadden want voor €0,50 per stuk vond ik het geen geld.

Maar dat moet ik wel voorzichtig vervoeren kan ze niet in mijn achterbak zetten gelukkig heb ik een plastic mandje onder mij dashboard gedaan omdat ik hier mijn lekkerbekken neerzet op zaterdags en daar zit ook een doek om mijn ruiten schoon te maken als ze beslagen zijn.

Later dacht ik waarom zou ik een doek over mijn ruiten halen terwijl ik mijn auto kan klimatiseren dus dat was een dom idee,maar nu kan het die mokken wel beschermen dat zij niet kapot gaan.

Maar wat was het weer een super mooie dag ik kwam rond half drie aan en op het pad had ik wel zoiets het is wel fris hopelijk is op het strand minder fris en ik kan volmondig zeggen het was heerlijk warm en dat briesje was net genoeg om af en toe af te koelen.

Had gisteren kip in de oven laten sudderen en we hadden nog aardappelsalade over van maandag en nog een stuk komkommer. Voor de tweede keer ons kookstel gebruikt de eerste keer alleen voor een kop koffie en nu om de kip op te warmen. Let niet op dat de kip wat donker is,maar dat is de kruiden en de ketjap.

De taken zijn verdeeld maar schep de aardappelsalade en de komkommer op en ik warm de kip op.

We hadden twee borsten en twee poten mee en kleuter had reuze trek heb nog een deel van Marco zijn aardappelsalade en kip gekregen en ik hou van kluiven dus alle botten zijn super schoon en ik was helemaal vol.

Een vrouwtje heeft twee meidoorn boompje geplant of eigen meerdere alleen deze twee zijn duidelijk te zien en misschien moet ik bij houden hoe die groot op mij blog want ik zag op het internet dat het besjes krijgt maar wie weet schrijf ik er nog een aparte blog over.

Het uitzicht op het water en daar links staan ze.

Met een paaltje houden ze het boompje tegen.

Deze ga ik volgen hoe hij zich vordert en dan zal ik daar over bloggen blijf mij volgen/lezen dan zie je het vanzelf,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *