MRI scan Antonius Utrecht

geplaatst in: verhalen | 0

Nee ik heb mij afgemeld voor de training van 10 februari omdat ik naar het Antonius ziekenhuis in Utrecht moet er wordt een MRI scan uitgevoerd voor mijn oren en ik knijp hem wel omdat ik er alleen naar toe ga en ja kon wel iemand mee vragen maar die is niet als Marco om mij gerust te stellen.

Ik ben gisteren de hele dag film aan het kijken om mijn gedachte af te leiden maar of het echt werkt kan ik niet echt over beoordelen sorry eigenlijk meer voor mezelf zeg ik dit.

Dit is exact het zelfde ziekenhuis waar ik met Marco ook naar toe moest en ik zal je zeggen het benauwd mij heel erg,maar wat dat moet ik was er ruim van te voren wist niet waar route 8a/B was dus bij de receptie nagevraagd moet op de begane grond zijn en dus met de lift naar beneden en ik liep echt als enige daar rond zag het bord radiologie 8 A staan met een verwijzing naar 8B dus ik moest een deur verder zijn en in de grote hal stonden drie stoelen en aan de muur hangt een brief hier aanbellen voor radiologie ik deed het dus een vriendelijke verpleger stond mij te woord mevr Klerks loopt U met mij mee en ik volgde hem als een mak lammetje en toen zei hij:”We kunnen nu gelijk beginnen als U dat ook goed vind”. Ik dacht hoe sneller,hoe beter moest in een kleedhokje plaats nemen al mijn sieraden eruit en ook mijn broek want daar zit een rits in.Moest aangeven als ik zover was.

Mocht plaats nemen op een legplank en kreeg een naald alvast ingezet voor het contrast en dan een knop om te willen stoppen en mijn hoofd werd vast gelegd met een beugel.Toen werd ik er in gedaan o,ja vergeet ook een koptelefoon op mijn kop. Het maakte zoveel geluid en door een spiegeltje zag ik beide mensen achter het raam zitten één achter en computerscherm en de ander liep heen en weer.

Daarna kwam weer even buiten en werd het contrast erin gespoten en toen weer terug dat ding in met die harde geluiden en uiteindelijk was het klaar vroeg om een foto te mogen maken eerst zei de dame nee en toen ik bleef vragen mocht vanaf de deur volgens zeggen zitten er zware magneten in dat ding dan kan je mobiel kapot gaan best vreemd toen Marco in zo’n ding ging mocht ik gewoon foto’s maken maar ik ben klaar over een dag of drie/vier krijg ik de uitslag nu de uitgang vinden.

In het Leidsche Rijn Centrum even wat boodschappen gedaan en daarna wat vis had torpedo garnalen en kibbeling voor vanavond mee genomen later nog naar Woerden wilde nieuwe oorbellen kopen ipv ringetjes wat tegenwoordig niet mag maar wel instekers en een nieuwe ketting voor dat hangertje dat ik van Bessie heb gekregen.

Mezelf verwend voor Valentijnsdag dat mag dan wel weer toch nog wel even geluncht in Woerden is al middag en straks lekker naar huis foto’s zitten onder één foto dat weten jullie onderhand wel denk ik,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *