Nieuwe camera

geplaatst in: verhalen | 2

Marco had een leuke vakantie reis gezien bij Tui en we hebben er over gesproken zullen die gaan maken,alle ins en outs erover gelezen en hebben besloten die te gaan boeken.
Blogs over ons reis gaat dus nog volgen,en toen hadden we het over een extra geheugenkaart die we nog moesten kopen want toen we onze reis naar Bali gingen maken had ik te veel foto’s gemaakt en geheugenkaartje was vol.
Marco zocht alles uit tot ik op een dag terug kwam van mijn werk en hij mij een advertentie liet zien over een camera met 30 x zoom.
Ik las de advertentie en keek met een grote glimlach naar mijn schat en zei gaan we een andere camera kopen in plaats van een extra geheugenkaart,nou we moeten eerst zien of die persoon het bod accepteert,en dan kunnen we hem misschien vanavond gaan halen,het bod werd geaccepteerd dus het werd een nieuwe camera.
’s Avond s konden we naar Hoogvliet rijden om hem op te halen en daar heb ik er even mee gespeeld en toen was ik er tevreden over en nu heb ik dus een andere camera.
Op de terugweg was ik er steeds mee in het weer alles proberen ook met veel bewegen of de foto’s scherp werden en hoe ver het was als je 30 x zoom deed.
DSC02287
De vlietland ligt aan de zijkant van de A4 naar Den Haag en ik vond het een mooie foto want Marco wilde toch weten hoe scherp hij werd.
Nu ben ik steeds aan het oefenen met mijn camera en ook hoe lang ik met mijn batterij doe als ik de hele dag foto’s maak…….is wel handig om te weten voor de vakantie.
Vorig jaar had ik mij er niet zo in verdiept want soms had ik mijn camera niet opgeladen en had ik de dag erna weinig batterij maar gelukkig had ik wel steeds onze mobiels bij ons zodat ik toch foto’s kon schieten.
Ik heb al best wat foto’s gemaakt en ben heel erg tevreden over het resultaat ervan.

 

Lieve schat ik hou heel veel van jou en dank je wel voor alles wat je voor mij doet.
Jij bent de man van mijn leven…………

Liefste Esther

 

Share this content:

2 reacties

  1. rietepietz

    Zo te zien kun je inderdaad al aardig overweg met de nieuwe camera. Ik laat het maar bij mijn automaatje, heb gewoon niet het geduld om met de camera instellingen bezig te houden. De moderne geheugenkaart volschieten heb je toch een kluif aan hoor, ze zijn er met zo vreselijk veel geheugen !

    • ellymay47

      Klopt maar je tegenwoordig apps waar je met WiFi het doorstuur naar je cloud dan kan je je geheugenkaart ook gelijk wissen om nieuwe foto’s te maken wel handig hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *