Oblsdentify app

geplaatst in: verhalen | 2

Kreeg de tip van mede-Blogger MelodyK om de oblsdentify te downloaden op mijn mobiel om dieren te kunnen identificeren en dat had ik ooit gedaan en weer weg gehaald maar dat geef het nog een tweede kans.

Dus ik heb het er nu op staan en ben al mijn dieren wat ik gefotografeerd heb laten waarnemen en sommige foto’s waren wat wazig dan geven ze een lagere percentage maar een heleboel zijn op 100% geïdentificeerd en het leuke is je kan badge verdienen met hoeveel soorten je heb en dan heb je een challenge waar je mee kan doen.

Ik heb dus een account gemaakt en een aantal foto’s ingevoerd en dan krijg je de waarneming ik ga een voorbeeld hier tonen om te laten zien hoe het eruit ziet.

Dit is de waarneming van de foto hieronder.

Dit wordt een lantaarntje genoemd.

Ik had het erover dat badge kan verdienen en hier laat ik zien welke.

Deze heb ik behaald.
En deze kan ik nog behalen.

Maar ik vind het zo leuk om steeds te zien en te weten hoe deze dieren heten en het is best interessant om alle informatie te kunnen lezen.dus nu ben ik hier weer eens mee bezig benieuwd hoe lang ik het volhou. Je heb ook challenge en weet nog niet of ik hier mee ga doen.

De paddenstoel staan nog open tot eind van het jaar en er is één wedstrijd aan verbonden als je de grootste vliegenzwam vind en met een liniaal de afmeting kan je paddenstoelenveldgids winnen.

Dagelijks loer ik naar een nieuw beestje en dan meteen laten waarnemen het is echt een leuke app ik hou jullie op de hoogte van mijn challenge tot de volgende blog,

Liefst Esther 😘

2 reacties

  1. Melody

    Ohhh mooi vind ik dit…dat je er zo veel plezier aan beleeft.

    Die challenges/badges etc zijn niet zo mijn ding aldaar maar de app an sich vind ik top… fijn te zien dat ik niet de enige ben.

    Ps.. ik zie op je hoofdpagina allemaal ‘grijze blokjes’ met daarin de tekst ‘placeholder’ … is dat bewust?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *