Op stap met Tineke

geplaatst in: verhalen | 0

Vanmorgen om 8:00 waren bij Dennis en Tineke de mannen vertrokken na een bakkie koffie en wij zaten nog heerlijk te klessebessen en Amy die alle aandacht op eiste van mij moest even spelen met d’r met al haar speelgoed.

Het is nu rond half twaalf en straks gaan we samen naar Kijkduin toe even gezellig op pad.We hadden de auto geparkeerd gelukkig heb ik een app je kan zien waar hij precies staat zo raak je hem nooit kwijt🤣🤣🤣🤣.

Ik ben echt van alles fotograferen dan valt mij oog op allemaal zwammen en paddenstoeltjes Amy keek mij steeds aan net of ze wil zeggen waarom loop je niet door en Tineke zei:”Ja,Amy Esther maakt overal foto’s van is toch leuk.Nog een verbaasde blik en volgens mij een gedachte loop gewoon door.

Lekker wandelen zo veranderd en zoveel wegopbrekingen en had niet aan geven dat mijn oudtante op de Savornin Lohmanstraat heeft gewoond en wij vandaar uit naar het strand Kijkduin liepen was voor mijn gevoel niet heel ver maar misschien gaan Marco en ik dat nog een keer doen en wie weet gaan Dennis en Tineke wel mee wel zo gezellig. Tineke’s zus had verteld dat er een restaurant op de boulevard zit en die heeft een aquarium met twee haaien erin.

Wil echt overal een foto van dit was beneden bij de boulevard. Nou daar zijn we wel nieuwsgierig naar bij het eerste restaurant liepen over het terras en bekeken de menukaart en daar kon je Japans eten is ook wel lekker,maar wij wilde iets ligt nuttigen ik had er wel een foto gemaakt van die menukaart.

Het wordt wel een lang verhaal dus ik splits hem weer in tweeën dan brei ik er nu een eind aan maar het vervolg zie je de volgende keer,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *