Op visite bij……

geplaatst in: verhalen | 0

Heb met een oud collega Nanny afgesproken om weer even bij te kletsen en dat gaat 30 juni gebeurd gelukkig woont zij niet zo ver van Amsterdam vandaan en Bodegraven ligt ook niet ver bij haar vandaan verheug mij er heel erg op.

Na mijn werk rij ik er gelijk naar toe maar toen we gingen High teaën mocht ik niks betalen nu wil ik niet met lege handen aankomen heb twee chocolade repen en twee bossen met rozen meegenomen.

Het was makkelijk te vinden en ik werd hartelijk ontvangen niet alleen door Nanny maar ook haar beide Sharpei’s begroette mij hartelijk en ik nam plaats en toen verhuisde we naar de tuin het zonnetje scheen heerlijk dus we kletste wat af en ik dronk lekkere thee en heb nu ook die thee gekocht maar laat zien hoe zij het had gedaan.

Omdat ik er ook bleef eten zijn we even boodschappen gaan doen wat slaat ze in roerbakgroenten,gehakt en geraspte kaas (zij eet namelijk ook koolhydraat arm) en daarna gingen we naar de sigarenboer om de thee in te slaan voor mij.

Kocht ook nog een zeef en scheplepel daar en ga dat ook op een dienblad presenteren op mijn tafel zag er echt gezellig uit.

Maar onderweg zag ik weer leuke dingen die ik toch even op de foto wilde zetten

En kreeg van Nanny ook van die thee zakjes daar kan je die losse thee in doen en dan trek je je thee.

Eten had Nanny geroerbakt en daarna in oven schaal en nu wachten tot het klaar is en kijk hoe lekker het eruit zien en het smaakte heerlijk ik miste geen aardappelen, rijst of pasta dit kan ik ook zelf maken heb mijn groenten ook al gebakken nu alleen kaas kopen en dan smullen maar eerst laat ik het eten zien.

Nog zoveel na zitten kletsen en daarna liet zij de honden nog uit en ik ging huiswaarts Rond tien uur was ik thuis snel mijn bed in morgen weer een trainingsles.

Nanny het was supergezellig en dank je wel voor het lekkere eten en voor nu welterusten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *