Operatie op Vrijdag de Dertiende

geplaatst in: verhalen | 0

Op 2 Mei heb ik mijn verwachtte telefoontje gehad van Dr De Graaf en kreeg te horen dat er inderdaad een geopereerd moeten worden en er zou een brief op 2 Mei de deur uitgaan met een afspraak met de behandelende arts……….Na het telefoontje was ik helemaal van slag……….wat iedereen misschien raar vind want ik weet dat er een operatie moet komen maar het gaat nu wel heel snel………dus Marco heeft met mijn leidinggevende gebeld en het door gegeven…….want ik ben op van de zenuwen en kon even niet meer met andere communiceren……….ik ben echt een hele rare vrouw…….maar alles staat nog  in mijn geheugen gegrift van wat er gaat gebeuren……het gevoel is zo dubbel ik wil van mijn klachten af maar die injectie die geeft mij niet een prettig gevoel….

Op 3 mei heeft Marco toch weer het ziekenhuis gebeld en nu heeft Marco de afspraak voor Maandag 9 Mei om 15:00 bij  Dhr. I.S. Tjahja en dan wordt er besproken wanneer ik precies geopereerd moet worden…….dus ik ga nu even genieten van het mooie weer die er komt.

Op 9 Mei…..we zijn op tijd weg gegaan want dan kunnen we nog wat gaan winkelen in Osdorp en daarna naar mijn afspraak……één uur zijn we vanuit Bodegraven vertrokken dus lekker op tijd…….Toen we richting de Schipholtunnel reden moesten we al 90 rijden en toen werd het 70 wat eigenlijk niet gebruikelijk is op de A4 daar mag je 100 rijden maar wat we niet verwachtte gebeurde toch……..we reden nog wel maar ineens stonden we stil….niemand wist wat er aan de hand was……van de 4 banen was de eerste baan al afgesloten……we waren nog steeds op tijd….want het was inmiddels al tien over half twee…en de klok tikte maar door en om twee uur had ik er geen vertrouwen meer in dat
we wel op tijd aan komen…….Marco toch maar even gebeld……naar het ziekenhuis want komen we wel op tijd…….uit eindelijk konden we rijden en dat was precies om kwart voor drie gelukkig hebben we het al gemeld maar we komen echt niet op tijd aan…..Om tien over drie waren we op de juiste afdeling……7C……..ons gemeld dat we er waren en toen konden we plaats nemen……..we hebben nog een kwartier moeten wachten en toen werden we binnen geroepen….Ons voorgesteld aan de Dokter en we namen plaats en dan begint het gesprek……..waar heb je precies last van……ik vertelde aan mijn hele linkerhand en mijn koontjes doen heel erg pijn……Nou zegt de dokter dat is niet de symptomen die je bij een carpaal tunnel syndroom heb…..(afgekort CTS) dus ik vertelde dat ik dat ook met mijn rechterhand had toen zei hij en de klachten nu van Uw rechterhand hoe is het daarmee……ik vertelde opgelucht helemaal geen last meer….nou zegt meneer de dokter dan heeft uw heel veel geluk…….dan hoop ik dat ook voor uw linkerhand…..want een CTS is alleen maar op drie en halve vinger en de ringvinger en pink tellen niet mee….Oh,oké dat wist ik niet en toen kreeg ik een foto te zien waar het op is aan gegeven…..
20160510_07572020160510_075731
Dus daar zit het dus en toen vertelde ik de dokter dat wist ik niet maar hij had wel op de metingen gezien dat ik wel degelijk aan CTS geopereerd moet worden…..en toen kreeg ik de vraag wanneer wil je geopereerd worden……..mijn antwoordt was gelijk zo snel mogelijk en toen dacht hij als ik zeg deze week nog dan hoopte hij te horen nou liever volgende week maar ik zei gelijk is goed……hij keek mij aan en zei dan ga ik bellen dat je deze week nog geholpen wordt en zo kwamen we uit op vrijdag de dertiende en ik moest langs de receptie om mijn afspraak vast te zetten nu moet ik donderdag tussen half drie en vier uur bellen voor de juiste tijd dat ik moet komen dus nu ben ik blij maar ook heel nerveus geworden….

Kreeg van een vriend een app met heb je wel goed naar de datum gekeken?????
Wil gewoon van mijn klachten af…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *