Pas op met gladheid

geplaatst in: verhalen | 0

Gisteren werd bij vele Valentijnsdag gevierd man/vrouw even in het zonnetje gezet zo heb ik een lekker ontbijtje gemaakt voor manlief. Broodjes geroosterd,eitjes gekookt en een kop koffie klaargezet en manlief met veel liefde uit bed getrommeld.

Op mijn Instagram had ik deze foto bewerkt mocht je die willen zien zoek mij op zefanja47 ik probeer de link hier onder te plaatsten kijken of het lukt.https://www.instagram.com/p/CLQ8QB4DniB/?igshid=11bggwb15uhns

We hadden echt romantische zondag met allemaal films over Valentijnsdag en zoals we vaak zitten hand in hand. Had een doosje merci erbij gedaan maar kon niet te veel snoepen want morgen moet er weer geprikt voor glucose dus had er drie gegeten.

Heb er vrij voor genomen voor de uitslag van mijn bloed en urine dat ik vorige week had ingeleverd negen uur wordt ik verwacht en ze hadden ijzel voorspeld dus we gaan samen lopen naar de praktijk.

Half zeven kan niet meer slapen ben echt benieuwd wat de uitslagen zijn,Marco roep ik pas rond half acht naar beneden toe kan nog even een spelletje doen. Bottle Flip heet het en dan moet je een bottle op allemaal object neer laten komen best geinig om te doen.

Half acht vertrokken we en het plens een beetje dus paraplu mee en aan de wandel hier en daar maak ik wat foto’s.

Wij samen onder de plu gefotografeerd.

Er ligt nog aardig wat sneeuw hier in Bodegraven zeg en we wandelen op ons gemak.

Marco voor het paviljoen gefotografeerd.

Plu ingeklapt en nu naar binnen we zijn wel vroeg maar we zitten heerlijk warm binnen.

Marco de eigenwijs deed zijn mondkapje af omdat er niemand anders daar zat laatste foto voor we naar binnen moeten

Eindelijk mogen we binnenkomen mijn jas en vest uit gedaan en nu nog mijn moonboots uit want ik moet mij wegen.

Het is geworden 58.5 kilo dat vond zij heel goed dat ik toch onder de 60 kilo zit en niet meer zo hoog zat als in oktober toen was ik 65.5 mijn glucose is 6.2 nuchter zijn vond dat mooi ik niet maar daar ga ik meer mijn best voor doen wil gewoon iets onder de vijf zitten dus ga mij weer aardig in het zweet werken.

Mijn eerste meting is wat aan de lage kant ze vroeg mij gelijk ben je duizelig ik voel helemaal top hoor Esmerelda maar er werd een tweede meting gedaan dat was ook laag maar iets beter dan de eerste.

Omdat Esmerelda achter een groot scherm zat mochten wij onze mondkapjes even af doen,maar om de bloeddrukmeter naast mij stond moest ik mijn mondkapje op alleen met één hand lukt het niet dus maar hielp mij. Toen zei Esmerelda:”liefde is…….haar helpen met haar mondkapje”. Marco is mijn alles de lieve schat. En nu kunnen we naar huis toe lekker samen lunchen🤣🤣🤣.

Dit vond ik zo mooi om te zien dat moest even vast zetten echt een mooi Valentijns gebaar.

Gelukkig zijn we bijna thuis dit vind ik altijd een mooi huis begreep dat waar ons huis staat vroeger een weiland was waar koeien en schapen liepen.

Ben tevreden over de uitslag maar wil nog minstens 5 kilo afvallen dus ik ga er voor. Fijne maandag gewenst en kijk goed uit met gladheid😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *