Play into the game 6

geplaatst in: verhalen | 0

Wie zijn er deze keer de kandidaten in code van coppens we beginnen met Roy Donders en Corry Konings zij spelen tegen Francis van Broekhuizen en Leatitia Gerards en wat is hun thema:Nonnenklooster.

Omdat het een nonnenklooster is hebben ze een uniform nodig zal dat nog steeds zo zijn heel streng.Ze komen een klaslokaal binnen en moeten een rekensom maken die ik helemaal niet zou snappen .Bij het Mariabeeld moeten ze een gebed opzeggen dan vloeit er bloed uit Maria haar ogen.

Hoe komen ze aan de code terwijl ze een spray vinden met anti-bloed met een lettercombinatie moeten ze uitkomen op Maria zou het zijn:MAAGD. Het cijfercode die moeten ze gebruiken bij het kruis boven de deur dan klap het schoolbord in en wat zit daar achter❓❓.

Dan komen in een kapel waar ze klokken zo moeten laten zwaaien dat maar je moet het net als schommelen doen af zetten als de persoon bij je is en zo moeten ze het kruis omgooien dat weer een kaars raakt en dan gaat het zwavel branden en dan‼️.

Daar moeten ze de hoofdkraan open dan krijgen ze een code om door een gat waar een kroonluchter van kaarsen omhoog en omlaag kan gaan daar vinden ze ballen,en wat zij daarmee moeten doen dat moet je zelf kijken althans terugkijken op SBS6.

Maar wie wint er deze keer dat zie je hier onder👇👇👇.

Tot de volgende code van coppens,

Liefste Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *