Prachtige ochtend

geplaatst in: verhalen | 0

Dinsdagochtend zag ik een oranje/rode volle maan maar kon nergens even stoppen om er een foto van maken alleen maar zien hoe hij onderging maar aanzicht was al prachtig gezicht.

Wel even bij het weiland kunnen stoppen om wel een andere foto te schieten en dat vond ik ook zo mooi.

De kleuren dat is al zo prachtig en dan een lichtelijke mist laag in de verte zo mooi hoor onderweg zag je de oranje kleur lichter worden maar ook daar geen foto van kunnen maken maar wel van de maan die er woensdagochtend anders van kleur was.

Zo mooi fel daar liet ik het stoplicht weer op rood gaan,gelukkig kan dat op de vroege ochtend niemand die ik tot last ben. Liet ik het aan Marjan zien die ook op het veld komt zegt ze ineens:”hoe laat heb je dat genomen”,Ik antwoordde:”vier minuten over half vijf vanmorgen”. Zij kon niet bevatten dat ik zo vroeg op weg ben naar mijn werk.

Met Maja afgesproken om gezamenlijk te eten had lekker nasi gemaakt en het was een volle bak vol kon wel een heel weeshuis te eten geven. Maar Marco vond dat Maja en ik eerst te eten kregen en was er nog over dan konden nog twee dames het proeven dus de volle bak werd later een lege bak en iedereen vond het heerlijk ik blij en trots.

Sorry vergeten een foto te maken,maar kan je vertellen het was heerlijk dankzij de lotis van mijn Bessie. Later nog een yoga les gehad van Marjan die heel intensief was en Marjan was best streng voor de beide mannen die kwamen kijken hoe wij drie vrouwen plus onze yogalerares Marjan bezig waren. Zij moesten met de laatste oefening meedoen en dat was best een grappig gezicht beide man hun rechterbeen gestrekt naar achter en linkerbeen gebogen voor en dan je linkerbil iets op liften was best zwaar.

Laatste was een ontspanningsoefening waarbij je op je rug ligt en je armen gesterkt boven je hoofd en dan langs je lichaam naar beneden laten gaan en door haar zachte stem viel kleuter natuurlijk weer een keer in slaap.

Daarna nog tien minuten over snel onze spullen opruimen en naar huis want ik moet natuurlijk op tijd in bed liggen. Auto op de lader en dan slapen tot morgen,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *