Sunset Beachbar Alpen aan de Rijn

geplaatst in: verhalen | 0

Als ik richting huis ga dan zie ik aan de overkant van het water Aarkanaal altijd een groot meer en dan staat er Sunset terras ik ben er heel nieuwsgierig naar en dacht vandaag 14 augustus ik ga daar naar toe.Het ligt in Alpen aan de Rijn en ik neem de rotonde op de N 207 driekwart dan heb je een ventweg en daar kan je parkeren een klein wandelingetje dan ben je er wat foto’s gemaakt.

Het zag er gezellig uit allemaal zitplaatsen en dacht ga hier even lekker genieten wat ga ik nemen menukaart even door gelezen en aan de bar besteld een tosti en een latte macchiato een paar minuten moeten wachten en kon daarna plaats nemen.

Er is een grote meer het zegerplas je kunt hier zwemmen,suppen een sloep huren en natuurlijk heerlijk relaxen nooit geweten van dit meer maar wel leuk om iets te gaan eten of gewoon relaxen met of zonder vrienden.

Ik merk steeds meer dat ik stappen durf te nemen en daar ben ik toch heel trots op vooral onbekende dingen de stap ernaar toe heeft even geduurd maar uit eindelijk wel genomen trots op mezelf om dit te ondernemen in mijn uppie.

Wat zal volgende stap zijn ik hou jullie op de hoogte,

Liefst Esther 😜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *