Tea time……#15

geplaatst in: verhalen | 0

Vraag:Welke voorwerpen uit je huis zou je meenemen bij een brand?

Vroeger toen ik alleen was met mijn twee kids dacht alleen aan hun twee,de een onder mijn arm en de andere aan de hand en dan heel hard de trap afrennen want ik woonde in een flat op twee hoog…,andere spullen konden mij toen niet schelen.
Later toen mijn dochter puber was dacht ik wel eens dat gaat moeilijk worden om haar aan de hand mee trekken.
Mijn zoon was zo licht die tilde ik zo op en dan kon ik weg dus,mijn dochter werd een ander verhaal.
Die wilde de deur niet uit zonder mooie kleren en make-up,weet een keer dat de vuilniszak naar buiten moest en het duurde wel een heel uur voor die zak buiten aan de straat kant stond,toen zei ik haar Zefanja als er brand uitbreekt dan sleur ik je aan je haren gewoon de trap af.
Toen kreeg ik na 13 jaar een eengezinswoning en toen dacht ik dan neem ik alle fotoalbums en mijn kinderen mee….
Als er nu brand uit zou breken dan neem ik mijn grote box mee mer fotoalbums van mijn kinderen en natuurlijk mijn liefste schat…,
Ja zou wel meer mee willen nemen maar dan heb ik echt een vrachtwagen nodig want dat kan ik allemaal niet tillen.
Maar eigenlijk zou ik daar nooit aan willen denken….

Veel liefst💋💋Esther💋💋

welke voorwerpen zouden jullie meenemen bij een brand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *