Tea time……#20

geplaatst in: verhalen | 0

Vraag:Wie vond jij de meest vervelende leraar op school?

Ik heb geen ene leraar vervelend op school ervaren

In mijn hele schooltijd die ik heb doorlopen vond ik school wel gaan vond leren niet echt leuk,hield meer van dingen doen vooral sporten.
Maar de leraren vielen allemaal of misschien was ik een brave leerling.
Ik was een matige leerling kon niet goed lezen en rekenen en kreeg extra huiswerk mee op de lagere school en vond het niet vervelend.
Op de middelbare school kon ik ook aardig meekomen alleen wel moeite met talen:duits,frans en engels,maar deed op mijn manier toch mijn best,was wel rebels buiten schooltijd.
Ben in de tweede klas middelbare school blijven zitten en toen ik overging naar het derde jaar overgeplaats naar een andere middelbare school,daar mijn diploma gehaald en toen nog drie tot vier maanden op een modevakschool gezeten maar dat bleek niet voor mij weggelegd.
Op mijn 18 begonnen met werken en altijd contact gehouden met twee lerares,of gelopen jaar is er een overleden,heb hier een blog over gemaakt.
Zie>>Rita Maasdammer lieve juf Rita
En de andere lerares is van de huishoudschool juf Marina van Duin.
Af en toe zie ik nog oude leraren bij mij in de supermarkt en dan praten we wat maar ik heb het altijd super gevonden op school en vooral de gymlessen.

Wie heeft er wel vervelende leraren gekend??

Liefst πŸ’‹πŸ’‹EstherπŸ’‹πŸ’‹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *