Tea time……#27

geplaatst in: verhalen | 0

Vraag:Wat is het ondeugendste dat je vroeger heb uitgespookt?

Nou het was eigenlijk iets gemeen.
Maar ik begin bij het begin,zoals ik weleens gezegd heb waren er niet veel kinderen van mijn leeftijd in onze straat de jongens die er waren(er waren heleboel jongens en wat oudere meiden)die waren twee jaar ouder of twee jaar jonger dus het viel niet echt mee voor mij.
Ik voetbalde heel graag en we deden blikkie trap,softbal,tikkertje of we speelde in de zandbak.
We hadden onder de flat een stenen banj waar de oudere jongens de grootste verhalen vertelde en wij kleintjes gingen dan de bal steeds tegen de muur aan schieten.
Ik herinner mij dat ik veel oppassers had en als het niet een van eigen broers mij een waarschuwing gaf dan was het wek een andere buurjongen.
Er waren best grote leeftijverschillen tussen de jongens eerst gingen ze sleutelen aan fietsen,dan kwamen de brommers en later de auto’s en zo nu ook er was een jongedame in de straat en die vond mijn buurjongen sjaak leuk en dan weet je het wel dan gaan ze stoer doen,groots praten en pronken met hun auto’s en dan werden ze gewassen tot ze gingen blinken.
Ik was met het jongere broertje van aan het voetballen tot er werd gevraagd of ik het smerige water over het meisje wilde gooien eerst twijfelde ik,maar toen begonnen ze geld te bieden,erg hé dat we alles om geld deden.
Het begon met 1 gulden en uiteindelijk heb ik het voor 5 gulden gedaan,het meisje was niet alleen nat maar,ook heel vies want het was het water waar ze hun auto’s mee gewassen hadden het meisje schaamde zich zo erg omdat ze hele witte kleren aan had en nu was het vies en ze was zeiknat en de jongens lagen heel erg in een deuk ik nam mijn geld aan liep gelijk naar boven.
Mijn moeder hoorde wat er was gebeurd en zei vind je dat zo leuk als dat nou bij jou gebeurd hoe zou jij reageren ik zei gebeurd niet want de jongens helpen mij altijd en dat klopt ook wel ik werd door de jongens op handen gedragen omdat ik het enige meisje was…
De volgende dag heb ik wel mijn excuus aan geboden aan het meisje,maar ze vertelde mij dat het niet leuk was wat ik heb gedaan en dat klopt maar op dat moment deed ik gewwon iets heel ondeugends en kon het niet meer terugdraaien.

Wat is het ondeugends wat jij heb gedaan???

Liefst💋💋Esther💋💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *