Tea time……#34

geplaatst in: verhalen | 1

Vraag:Welke geur roept bij jou een herinnering uit je jeugd op?

Lever

Ik kan mijn niet herinneren hoe oud ik was,maar weet dat wij best vaak lever te eten kregen en als ik het al rook dan ging ik over mijn nek,en het rotte er van was er werd geen ander vlees gegeven en je kon ook niet zeggen ik sla het voor deze ene keer over.
Je moest gewoon eten wat de pot schaft,dus je had het al op je bord leggen en je kon ook niet uitkiezen.
Moeders schepte op en je zal het opeten,ik weet dat mijn broertje en zusje er ook moeite mee hadden,dus we zaten tot het laatste aan tafel en je probeerde het weg te krijgen.
Toen ik wat ouder werd liet ik het voorbij gaan en nam dan geen vlees,ben er niet dood aangegaan zonder vlees mijn avondeten opeten.
Ik deed mijn zelf een beloofte als ik zelf moeder ben dwing mijn kids niet,maar leer wel dat ze alles moeten proeven voor je kan zeggen dat je iets niet lust.
Mijn dochter vond alles wat groen was niet lekker,maar als we bij familie aten dan wilde ze wel alle groene groente.
Nu ik zelf al volwassen ben eet ik nog steeds geen lever als ik de geur al ruik ga over nek.
En ga mij niet vertellen hoe lekker en goed het voor je is want dan kan erg kwaad worden,laat mij daar mee met rust ik heb er zo’n trauma van over gehouden,gelukkig heeft Marco niet dat hij wil dat ik het klaar maak,want dan doe ik het never nooit niet.
Liever geen vlees dan lever op mijn bord…..

 Liefst πŸ’‹πŸ’‹EstherπŸ’‹πŸ’‹

Welke geur brengt er bij jullie herinneringen op????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *