Terug naar huis

geplaatst in: verhalen | 2

Vanmorgen werd ik om 8:00 uur wakker Amy heeft mij weer gezelschap gehouden wat ga ik dit meisje missen.

Had mijn Bessie Marie aan de lijn lekker even zitten kletsen ik wil iedereen die mij lieve berichten sturen via Messenger en Whatsappje bedanken doet mij heel goed zulke lieve mensen om mij heen. Met Tineke en Dennis gesproken dat ik het toch wil proberen naar huis te gaan en hoe het zal zijn alleen dus al mijn spullen ingepakt in mijn koffer.

De hele rit zat Amy op mijn schoot en ik hield haar stevig tegen mij aan toen ik thuis kwam alle ramen en deuren open gezet en na een uurtje afscheid genomen van Dennis en Tineke had wel een brok in mijn keel maar mezelf even toegesproken dit is jou huis en probeer het gezellig te maken zodat je je er weer heerlijk thuis voelt Marco is en zit voor altijd in jou hart.

Oké ik moest nog 8 zakken weggegooid dat gelijk gedaan.Nog even met de buren gesproken verteld dat Marco overleden is heb lekker gegeten van het eten die ik van Dennis en Tineke heb gehad.

Ben alle dagen verwend Tineke kan lekker koken en zo genoten.

Een wasje gedraaid en de serie Echte meiden in de jungle kijken en nog lekker gekletst met Til en Nanny straks mijn bedje in hopelijk slaap ik lekker.

Morgen een nieuwe dag,

Liefst Esther 😘

2 reacties

 1. rietepietz

  Natuurlijk zit jouw lief ook nog in alle hoekjes van het huis, net als in je hart. Gelukkig heb je toch nog wat leven om je heen, zo’n hondje geeft toch een heleboel troost, ze voelen je verdriet.

  • ellymay47

   Hoi,

   Alleen ik zelf ga niet aan een
   huisdier beginnen ben straks weer
   fulltime aan het werk en dan ben ik
   ook nog zo als ik weg wil dan moet
   ik dat kunnen doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *