Theezaktekst

geplaatst in: verhalen | 2

Heel toevallig zag ik de tekst staan op mijn theezakje en dan gaat er zoveel door mij heen want dat was toen ik bij Dennis& Tineke logeerde en thee ging zetten en dacht waarom heb ik deze getroffen. Wat is het laatste dat je gevierd heb?

Het laatste wat wij gevierd hebben was de verjaardag van mijn grote liefde Marco Zevenbergen 19-01-1964 terwijl hij zo ziek was door uitgezaaide kanker,toen dat bekend was wilde hij maar een ding op 19 januari toch zijn verjaardag vieren en dat werd ook gedaan met een feestmuts voor de jarige zelf een versierde kamer met slingers en ballonen het was voor hem een bijzondere dag om het met zijn zoon en schoondochter samen te doen.

Zal voor iedereen een naar gezicht zijn dit te zien maar Marco heeft mij laten beloven dat ik altijd blijf schrijven wat ik meemaakt of wat ik beleef en dit overkwam mij en toch twijfelde ik heel erg maar ik kreeg net geen oorvijg maar mijn narcissen op mijn tafel bewogen zomaar ineens en toen dacht dit zal Marco mij als teken gegeven hebben. Kleuter schrijf wat jij wil en dat doe ik dan ook love you forever always in my heart❤❤❤.

Liefst Esther 😘

Twijfelde of ik het moest plaatsen en ik doe het gewoon want het voelt in mijn hart goed aan.

2 reacties

  1. Danielle

    Ik ben blij dat je het gedeeld hebt!! Het is een prachtig stuk tekst geworden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *